Als NIMA Career Booster deelnemer ontmoet je je mentor of mentee natuurlijk met regelmaat. Maar één keer per jaar zoeken we elkáár op, alle mentoren en mentees bij elkaar, tijdens het Career Booster Event.

Alle 40 koppels van mentoren en mentees zijn deze middag te gast bij SNS in Utrecht, sinds 1 januari onderdeel van de Volksbank. Na de mogelijkheid een letterlijk kijkje in de keuken te nemen middels een rondleiding door de Merkenexpo van de Volksbank, wordt het spits afgebeten door Patrick Kuijsters, Director Marketing & Online bij SNS met een persoonlijk verhaal. Hoe kwam hij waar hij nu werkt, welke weg heeft hij hiervoor bewandeld en welke obstakels hij is tegengekomen? Maar uiteraard zal hij ook toelichten hoe de rebranding-operatie van 2016 tot stand kwam, welke visie daaraan ten grondslag lag en welke strategische en tactische marketingvraagstukken moesten worden opgepakt of uitgewerkt. In zijn huidige rol bij SNS heeft Patrick Kuijsters samengewerkt met nieuwe voorzitter van het NIMA College van Register Marketeers Marc van Eck. Dat vormt ook de brug naar deze volgende senior marketeer die op het programma staat.

Guido Smit, voorzitter van NIMA Young Professionals, vertelt over het belang van Personal Branding en hoe zijn community je daarbij kan helpen.

Karaktervol positioneren met Marc van Eck
Marc van Eck bespreekt de essentie van zijn pas verschenen boek Karaktervol Positioneren, waarin hijook het merk SNS behandelde. Geheel in stijl licht hij toe welk grillig pad zijn eigen carrière (tot dusver) kenmerkte, hoe dat pad werd beïnvloed door zijn eigen karakter en welke coaching hij heeft gezocht om te komen waar hij nu is. Op dat punt worden beide verhalen aan elkaar gekoppeld. Tenslotte zullen ook de NIMA Young Professionals een bijdrage leveren aan deze middag met een gloedvol betoog over netwerken en Permanente Educatie van ‘de wieg tot de rollator’, waarna we alle ruimte bieden voor een ontspannen borrel met nazit om wetenswaardigheden uit te wisselen of om elkaar te groeten of leren kennen. Het hoofdkantoor van SNS staat bijna tegen Station Utrecht Centraal aan, dus alle reden om je lekker te laten vervoeren als dat zo uitkomt.

Programma
14:45 – 15:30   Inloop & rondleiding Merkenexpo Volksbank
15:30 – 16:00  Patrick Kuijsters, Director Marketing & Online
16:00 – 16:15   Personal Branding en NIMA Young Professionals door Guido Smit, voorzitter NIMA Young Professionals
16:15 – 16:30   Break
16:30 – 17:30   Karaktervol Positioneren – Marc van Eck RM
17:30 – 19:00   Afsluiting & borrel

Nog geen Career Booster deelnemer?
Heb je ook interesse in het Career Booster Programma en ben je benieuwd naar de ervaringen van andere deelnemers? Dan is deze middag uitermate geschikt voor jou. Neem contact op met Renata van der Teems en ontdek of er voor jou (en eventueel je collega) nog een plekje vrij is.

WordPress Themes
X
X
X