Wegens succes herhaald!  Exclusieve sessie voor maximaal 16 deelnemers. 

Afbeeldingsresultaat voor copywriting
De kleuren van een merk liggen meestal wel vast. Maar soms klinkt een merk als degene die ervoor schrijft. En dat klopt eigenlijk niet. Sterke merken hebben dan ook een duidelijk omschreven tone-of-voice, een verbal identity. Maar hoe kom je tot die toon? En hoe houd je hem vol? In deze workshop krijg je vuistregels voor het schrijven van een goede commerciële tekst en laten we je zien hoe je voor een merk schrijft. Je werkt op deze dag met het boekje Nogal Lange Koekjes of Huisgemaakte luxe roomboterassorti. Zo schrijf je voor een merk.

Voor wie?
Ben je marketeer, zet je posts op Facebook, blog of vlog je voor je merk of heb je veel contact met klanten, omdat je bijvoorbeeld bij de klantenservice of het webcareteam werkt? Dan is deze workshop precies wat je zoekt. Ben je nog niet zo heel lang copywriter of heb je meer ervaring in website- dan merkenbouw? Ook dan heb je veel aan deze dag.
8 PE punten copyPE punten

Register Marketeers
Senior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze workshop 10 PE punten.

Investering
De kosten voor deze workshop bedragen voor Members: € 395 (excl. BTW) en voor Niet Members: € 595. Dit is inclusief lunch en het boek ‘Nogal Lange Koekjes of Huisgemaakte luxe roomboterassorti’ van Daniëlle van Hengst en Willemijn Menke (t.w.v. €14,95)

NIMA biedt haar members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events; leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

Deze workshop valt in het Passe Partout.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X