Are You Ready for a CRISIS?
Het zal jou niet overkomen, denk je. Ach, en als het je overkomt, beschik je over voldoende dagelijkse managementvaardigheid. Niet dus.

Iedereen krijgt wel eens te maken met een crisis. Dat kan een cyberattack op je netwerken zijn, maar evengoed het vertrek van een paar personeelsleden tegelijk. Of plotseling tegenvallend economisch resultaat. Je organisatie valt door de mand en is niet (voldoende) geprepareerd. Omdat geen rekening werd gehouden met de bijzondere omstandigheden, die uiteindelijk vaak helemaal niet zo uniek blijken te zijn. En waarop je je wel degelijk had moeten voorbereiden. Een harde afrekening is het gevolg. Jij ruimt misschien zelfs het veld.

In de masterclass Crisismanagement gaat Peter Rehwinkel in op de belangrijkste fasen van het crisismanagement: voor, tijdens en na de crisis. En gek genoeg besteedt hij maar weinig aandacht aan de crisisfase zelf. Veel belangrijker is namelijk de voorafgaande fase: die van de crisisvoorbereiding. Een crisis kan soms helemaal worden vermeden (preventie). Peter Rehwinkel zal bij je toetsen wat vandaag eigenlijk al geregeld had moeten zijn. Met een concrete checklist. Crisis vereist het kunnen omgaan met plotselinge verandering… en daarin kun je je trainen en op voorbereiden. Dit geldt zelfs voor de fase na de crisis: hoe snel jij en de onderneming er weer bovenop zijn, hangt ook van de mate van voorbereiding af.

En het blijft niet bij algemene lessen. Op wie en wat moet je je met name richten? Waar bestaat de voorbereiding heel praktisch uit? Peter Rehwinkel, met zijn ervaring uit in (inter)nationale politiek, bestuur en bedrijfsleven, deelt zijn ´Golden Rules of Crisis Management´ met je. What If? De scenario´s zijn nu al te ontwikkelen. Om ervoor te zorgen dat onder jouw verantwoordelijkheid de volgende crisis zich niet tot een ramp ontwikkelt.

Investering
De kosten voor  deze NIMA Masterclass bedragen voor NIMA Members 495 euro en voor niet voor NIMA Members 695 euro.  Dit is inclusief lunch en een boek. Ben je geen NIMA Member, maar wil je wel deelnemen aan de Masterclass? Neem dan contact op via members@nima.nl.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit het Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

PE punten
Senior Marketing ProfessionalsRegister Marketeers en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze NIMA Masterclass 10 PE punten.

In samenwerking met:

Afbeeldingsresultaat voor International Disaster and Crisis Management

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X