Deze masterclass is inclusief een gratis workshop ‘Krachtig Overtuigen’ van Danielle Meijer

Vergroot de effectiviteit van je marketingacties en haal meer uit je relatie met sales. 

Goede samenwerking tussen Marketing en Sales is cruciaal voor het succes van jouw organisatie en voor jou als marketeer. Misschien kan die samenwerking nog wat verbeterd worden. Wacht dan niet op initiatief vanuit sales of management. Onderneem zelf actie aan de hand van de praktische tips en vaardigheden uit deze NIMA masterclass en bouw het succes van binnenuit!

Deze dag geeft je theoretische inzichten en praktische handvatten. B2B-Marketeers die resultaten hebben geboekt met Marketing & Sales alignment verzorgen inspirerende en praktijkgerichte cases. Ervaren salesprofessionals geven je helder inzicht vanuit de sales-optiek. Er worden veel tips en adviezen aangereikt om de dag erna direct mee aan de slag te gaan.

Wat leer je tijdens deze training?:

  • Je leert hoe je sales enthousiast kunt maken voor jouw marketingacties, promoties, etc.
  • Je leert hoe je met hulp van sales tot een effectievere marktbewerking en relevantere communicatie kunt komen.
  • Je leert hoe je snel resultaat kunt boeken zonder grote investeringen in tijd en geld.

Iets voor jou?
Interessant voor marketingprofessionals die een intensieve relatie met sales hebben en behoefte hebben om samen beter te presteren voor de klant en de organisatie.

PE punten
10 PE punten copy

Senior Marketing Professionals, Register Marketeers en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze Masterclass 10 PE punten.

 

 

Investering
De deelnamekosten voor deze NIMA Masterclass bedragen € 495 (excl. BTW) voor NIMA Members. Voor Niet Members bedragen de kosten  € 695 (excl. BTW). Dit is inclusief lunch en het boek ‘Social Selling – Laura Nuhaan’

In samenwerking met NIMA B2B Community

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X