De vorige Masterclass Businessmodellen in maart 2017 is beoordeeld met een 8.3!

Gisteren deelgenomen aan de Masterclass Businessmodellen, verzorgd door Michiel Hoogenboom (Business Models Inc). Deze enerverende masterclass geeft je in één dag de ins en outs van het Business Model Canvas en Value Proposition Canvas. Michiel Hoogenboom verzorgt op een vakkundige en plezierige manier deze masterclass. Ik waardeer met name het interactieve karakter van de dag en de vertaalslag naar de praktijk. Je kunt direct aan de slag na het volgen van deze Masterclass.” Anja Smid SMP SCP – Anja Smid MarketingCommunicatie

Vertaal je marketingstrategie naar een innovatief business model
Door veranderingen in consumentengedrag, in de markt en op technologisch gebied staat het business model van veel organisaties onder druk. Omzet loopt terug, concurrenten betreden plotseling de markt, marges worden kleiner. Wat kan Business Model Innovatie betekenen voor je marketingstrategie? Hoe helpt het de context waarin je opereert te begrijpen, hoe blijf je in de toekomst waarde creëren voor de klant en hoe vertaal je dit naar je business model?

Wat levert deze NIMA masterclass op?
Tijdens deze dag doorloop je technieken voor het innoveren van je business model vanuit je marketingstrategie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van design thinking en visual thinking technieken en worden verschillende innovatieve cases toegelicht. De basis voor deze Masterclass is het Business Model Canvas en Waarde Propositie Ontwerp zoals door Alex Osterwalder beschreven in de bestsellers ‘Business Model Generation’ en ‘Value Proposition Design’, en de innovatieve methode van Business Models Inc. Tijdens de Masterclass ga je aan de slag met business model innovatie voor je eigen organisatie.

PE punten
10 PE punten copy


Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze Masterclass 10 PE punten.

Investering

De deelnamekosten voor deze Masterclass bedragen € 495 voor Members en € 695 voor Niet Members. Dit is inclusief lunch, aangeklede netwerkborrel en het boek: ‘Ontwerp een betere business‘.

In samenwerking met:

Business Models Inc.

Deze masterclass valt binnen het Passe Partout.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X