We leven in een realiteit waar de wereld snel verandert, er veel ideeën voor innovaties zijn om hierop in te spelen, maar we in de realiteit van onze werkomgeving het niet (snel) voor elkaar krijgen om deze ideeën ook daadwerkelijk van de grond te krijgen. De startup mentaliteit is in veel bedrijven ver te zoeken, terwijl die zo krachtig is in de zoektocht naar nieuwe business modellen.

Tijdens de Masterclass: Design a Better Business wordt je meegenomen in deze mindset en aanpak, waardoor je sneller inzichten opdoet, sneller leert, sneller kan bijsturen en op voorhand dus geen grote investeringen nodig hebt voor grote ideeën. Dit zorgt er ook voor dat je je marketing aanpak veel eerder baseert op feiten in plaats van aannames en dat je jezelf niet vastlegt maar ervoor zorgt dat je je activiteiten afstemt daar waar het ook echt waarde toevoegt.

Wat levert deze NIMA Masterclass op?
Deze dag ga je aan de slag met het neerzetten van je eigen startup, samen met andere deelnemers. Dit doe je door de juiste voorbereiding, een heldere en gedragen visie neer te zetten, je startup te concretiseren in een business model om het daarna heel snel concreet te maken (door een prototype te bouwen), experimenten op te tuigen en ervaring op te gaan doen. Bovenal wordt stilgestaan hoe je deze hele (startup) manier van werken voor elkaar kan krijgen in je eigen werkomgeving om ook daar de tractie en snelheid te krijgen die je wil voor je (marketing) initiatieven. De basis hiervoor is de double loop zoals beschreven in het boek ‘Ontwerp een betere business’, waar je ook een exemplaar van ontvangt gedurende de masterclass.

Deze Masterclass is een vervolg op de Masterclass: Businessmodellen maar kan ook goed losstaand worden gevolgd.

PE punten
10 PE punten copy

Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze Masterclass 10 PE punten.


Investering

De deelnamekosten voor deze Masterclass bedragen € 495 voor Members en € 695 voor Niet Members. Dit is inclusief lunch, aangeklede netwerkborrel en het boek: ‘Ontwerp een betere business‘.

In samenwerking met:

Deze masterclass valt binnen het Passe Partout.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X