Weet hoe je je concurrenten voorblijft
Anticiperen en snel kunnen schakelen zijn cruciale vaardigheden voor organisaties die succesvol willen zijn en blijven. Om de concurrent continu een stap voor te zijn -of juist op de voet te kunnen volgen- zijn foresights onontbeerlijk. Het is van groot belang te kunnen inschatten hoe de markt zich gaat ontwikkelen en in welk tempo.

NIMA presenteert in het voorjaar van 2017 een nieuwe Foresights Masterclass. Foresights is een marketingvakgebied dat nog in de kinderschoenen staat. Het ontwikkelen ervan past in de missie van NIMA om marketeers in Nederland te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling: Wil je als marketeer dat je merk zich ook in de toekomst duurzaam kan blijven ontwikkelen, dan zul je van die toekomst ook een goed beeld moeten hebben.

Wat levert deze NIMA masterclass op?
Tijdens de dag krijg je een aantal methoden aangereikt die je kunt inzetten om te voorzien hoe de markt zich gaat ontwikkelen. Er worden een aantal cases uitgediept waarbij gebruik is gemaakt van onder meer foresight streaming, crowdfund analysis, superforecasters en simulatiemodellen. Het programma is opgesteld aan de hand van een onderzoek onder topmarketeers.

Voor wie?
Deze Masterclass richt zich specifiek op marketingadviseurs, marketingmanagers, strategen, marktonderzoekers en beslissers in marketing.

PE punten
10 PE punten copyRegister MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze Masterclass 10 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze Masterclass bedragen € 495 voor members en € 695 voor niet members. Dit is inclusief lunch, aangeklede netwerkborrel en een relevant boek.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

Deze Masterclass valt binnen het Passe Partout.

WordPress Themes
X
X
X