Eerder dit jaar heeft het bestuur van NIMA Regio Oost Marc van Eck RM uitgenodigd om marketeers uit hun regio bij te praten over ‘Karaktervol Positioneren’. Het thema waarover Marc onlangs een boek heeft geschreven. Na deze succesvolle sessie verzorgt het bestuur van NIMA Regio Midden ook een dergelijke sessie voor zijn aangesloten Members. 

Het is bekend dat de sterke merken zich van overige merken in de markt onderscheiden door hun herkenbare merkpersoonlijkheid. Toch slagen er nog maar weinig merken in een authentieke, relevante en bovenal onderscheidende merkpersoonlijkheid te communiceren.

Deze middag illustreert Marc van Eck RM ons aan de hand van theorie en praktijk dat merken die zich baseren op een oerkarakter succesvoller zijn. Vanuit een karakter kan elke organisatie het verschil maken door te laten zien wie ze is en hoe ze dingen doet in plaats van wát ze doet.

Spreker
Marc van Eck RM is een bevlogen spreker, voorzitter van het college Register Marketeers, actief binnen NIMA en onlangs is zijn boek ‘karaktervol positioneren’ gepubliceerd. Hij is medeoprichter en managing partner bij Business Openers. En één van Europa’s topsprekers op het gebied van Merkpositionering, Internal Branding en Strategie.

Meld je nu aan!
Deelname is gratis voor NIMA-members. Introducés zijn eenmalig gratis welkom.

Zie onderstaand een compilatie van de presentatie die Marc tijdens de sessie bij NIMA Regio Oost heeft verzorgd. Marc werd tijdens deze sessie beoordeeld met een 8.

Deze sessie valt in het Passe Partout.

WordPress Themes
X
X
X