Innovaties staan hoog op de agenda RAI Amsterdam

RAI Amsterdam innoveert, inspireert en verbindt. Op donderdag 17 maart opent RAI zijn deuren speciaal voor NIMA Members. Je krijgt inzicht in de (marketing)visie en strategie en discussieert mee over actuele ontwikkelingen. Een inspirerende middag die je inzichten geeft om direct toe te passen in jouw eigen organisatie.

In een tijd waarin verandering de enige constante is, is het voor marketeers een uitgelezen kans om hun invloed aan de strategietafel te vergroten. Trends en inzichten moeten vertaald worden naar toekomstscenario’s. Innovaties zijn prioriteit, het management staat, meer dan elders open voor nieuwe ideeën.

Bij RAI Amsterdam wordt in de hoogste versnelling aan innovaties gewerkt. Yvonne Nassar, head of marketing & innovation RAI Convention Centre en Anita Kanters, head of marketing & communication RAI Exhibitions zullen tijdens het evenement meer vertellen over de RAI-strategie en actuele thema’s rondom innovaties bij de RAI. Het wordt een interactieve sessie waarbij je de mogelijkheid krijgt om te sparren over relevante onderwerpen.

Het programma
16:00 uur Inloop en ontvangst
16:30 uur Start inhoudelijk programma (plenair)
17:30 uur Zelf aan de slag: kies je onderwerp / statafel en praat mee.
18:15 uur Gezamenlijke terugkoppeling
18:30 uur Borrel
19:30 uur Einde + optioneel: HISWA bezoek

Wij nodigen je graag uit op donderdag 17 maart van 16.00 uur tot 19.30 uur bij RAI Amsterdam om mee te praten over de kansen en uitdagingen van innovaties en de rol van de marketeer hierin. Na het netwerkevenement is er de gelegenheid om de HISWA te bezoeken.

PE punten
Senior Marketing Professionals & Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze netwerksessie PE punten. Het aantal moet nog bepaald worden.

Meld je aan!
Deelname is gratis voor NIMA Members!
Wil je een introducé meenemen, een niet-lid dat graag kennis maakt met NIMA en onze activiteiten? Laat het ons weten via events(at)nima.nl (naam en mailadres van je introducé), dan zetten we die persoon ook (eenmalig) kosteloos op de gastenlijst!

 

Bekijk hier de voorwaarden voor het annuleren van je deelname aan NIMA Events.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X