Bezoek aan de vernieuwde Makro vestiging en het Netwerkplein in Nieuwegein. Met presentaties van Makro en Team Academy .

Op donderdag 23 maart vindt de eerste bijeenkomst plaats van het nieuwe NIMA platform voor retail marketeers. Tijdens een bezoek aan de verbouwde vestiging van Makro in Nieuwegein wordt het  recent geïntroduceerde Netwerkplein bezocht, zijn er presentaties door Director Format & Merchandising Ilse de Groot-Potma en co-founder van Team Academy – international School for Entrepreneurship- Ingrid van Rossum en bekijken we de vernieuwingen op de vloer. Het event wordt afgesloten met een borrel op het Netwerkplein.

De deelnemers krijgen een uniek inkijkje in de nieuwe merkstrategie van Makro en de wijze waarop Makro innoveert en versnelt in samenwerking met partners. Het netwerkplein is de eerste tastbare en zichtbare uiting van de nieuwe route die Makro is  ingeslagen .

Pogramma
16.00-16.30 uur Ontvangst op het Netwerkplein
16.30-17.30 uur Hoe Makro vernieuwt en ondernemers verbindt
17.30-18.00 uur Rondleiding
18.00-19.00 uur Borrel en afsluiting

Kosten
NIMA Members betalen slechts € 25. Voor niet members geldt een tarief van € 50. Dit event valt in het NIMA Passe Partout.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X