Exclusieve sessie voor maximaal 20 deelnemers!

Mensen kopen van mensen, bedrijven kopen niet van bedrijven. Hoe motiveer je nou mensen om voor jou in beweging te komen en/of om van je te kopen? We maken steeds meer gebruik van online media en digitale communicatie, maar hiermee gaat het intermenselijke contact deels verloren. En juist dat deel is de essentiële basis van solide relaties. Dus: f*ck the cloud; écht contact maken met mensen is goud!

Deze training biedt jou handreikingen om de gunfactor te verhogen en de contactkwaliteit tussen jou en jouw omgeving snel en effectief te verhogen.

Écht contact maken is een vak! Deze unieke en enthousiaste training leert je sneller en effectiever contact te maken met mensen. Al dat wat je leert deze dag is direct toepasbaar in de praktijk.

Waarom deze training?

 • Als je meer wil weten over jouw gedrag en hoe je effectiever en efficiënter met jouw omgeving wil communiceren
 • Als je meer wil weten over de “kracht van gedrag”
 • Hoe verhoog ik snel de contactkwaliteit met mijn klant?
 • Hoe vergroot ik direct de gunfactor?
 • Hoe beïnvloedt gedrag de communicatie en samenwerking?

Wat kan je verwachten van deze NIMA training?

Aan de hand van verrassende oefeningen, korte presentaties over theorie en veel doe-momenten leer je op deze dag hoe je écht contact kunt maken. Mede door de ruime coaching ervaring van beide trainers en  het feit dat zij beiden gedragsstijl-gecertificeerde procesbegeleiders zijn, zullen zij je ook voldoende persoonlijke aandacht geven.

Aan het einde van de dag heb je ervaren wat de directe effecten zijn van jouw eigen en andermans gedragsstijlen op de te behalen resultaten. Je kunt inschatten wat hun voorkeursgedragsstijl is en de effecten hiervan op de communicatie en samenwerking. En je hebt een methode ervaren die in het dagelijks leven handvatten geeft om met jouw team of als individu beter te kunnen presteren.

Voor wie is deze training een must?

 1. Als je een betere relatie met én hogere gunfactor wil hebben bij jouw klant
 2. Als je handvatten wil hebben voor effectieve communicatie en samenwerking
 3. Als je tools en handreiking wil leren die direct jouw contactkwaliteit met jouw omgeving zullen verhogen
 4. Als je eigen en andermans gedragsstijlen beter wil begrijpen
 5. Als je kennis wil maken met gedragsstijlen
 6. Voor teams die ‘meesterlijk’ willen presteren

Dus schrijf je snel in voor deze leerzame en leuke workshop, dit wil je niet missen!

PE punten
8 PE punten copy
Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze training 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze training bedragen € 695 voor Members en € 895 voor Niet Members. Dit is inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

Deze training valt in het Passe Partout.  NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy. Er wordt per bijeenkomst een gemaximeerd aantal deelnameplaatsen gereserveerd voor Passe Partout-houders om overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X