Je hebt een online community. Maar deze levert je nog niet voldoende op. Hoe vorm je je huidige community om naar een die waarde toevoegt aan je organisatie? Het Community Canvas vormt de basis voor jouw community. We nemen de ruimte voor intervisie van jouw en je rol als communitymanager, de gebruiksvriendelijkheid van je community en de content.

Naast de intervisie zijn topics die we behandelen: learnings van elkaar, moderatie en activatie van je community, harde en zachte resultaten en de techniek.

Na deze workshop zijn dit je resultaten:

  1. Je hebt een aangescherpt en compleet ingevuld Community Canvas met een heldere doelstelling;
  2. Je kent de kritische en succesfactoren van je community;
  3. Een eerste opzet van je contentplan;
  4. Een adoptie en activatie plan ter bevordering van het gebruik van je community door je organisatie;
  5. Inzicht in je persoonlijke vaardigheden en ontwikkelingen voor het beoefenen van de functie van communitymanager.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor communitymanagers die al een goed beeld hebben van hun huidige of op te zetten community. Een community kan zijn een sociaal intranet, sociale media kanalen of een apart online platform.

Beheer je nog geen community en zoek je hulp bij het starten van je community? Volg dan eerst onze workshop “Starten met een online community” .

PE punten
8 PE punten copyRegister MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze workshop 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze workshop bedragen voor Members € 450 en voor Niet Members € 650. Ben je (nog) geen Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via members(at)nima.nl of 020-5039300.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

Deze training valt in het Passe Partout. 

 

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X