Zoek je hulp bij het starten van je community? Of, ben je al gestart maar ben je nog op zoek naar een helder doel en meer betekenis van je Community? Volg dan deze workshop die het plan gaat vormen voor je succesvolle community. 

Ontwikkel een eigen actieve community die waarde toevoegt aan je organisatie en die je doelgroep bereikt. Een online Community helpt niet alleen jou, de communitymanager, communicatieadviseur of marketeer. Een community heeft waarde voor je gehele organisatie en kan helpen bij je marketing, productontwikkeling, klantenservice en veel meer.

Klantonderzoeken laten zien dat je meer verbinding krijgt met eigen merk-community’s dan met Facebookpagina’s. Met communitymanagement bedoelen we dan ook nadrukkelijk niet het beheer van je open Facebookpagina of Twitter. Het gaat wel om het managen van een geheel aan verschillende online en offline platformen waar mensen met gemeenschappelijke interesses regelmatig bij elkaar komen om met elkaar te ‘praten’, ervaringen te delen en/of dingen te doen.

Kortom, als marketeer of communicatie adviseur moet je tegenwoordig wel een community hebben voor meer verbinding met je klant.  En vergeet niet je medewerker als doelgroep. Die kun je met een community nog meer  verbinden met je organisatie.

Wij helpen graag

Tijdens deze introductie workshop staan we niet alleen stil bij de theorie en praktijkcases. Er is vooral tijd om aan de slag te gaan met je eigen community. Dat doen we met de 12 stappen van Community Canvas.

Deze workshop levert je het volgende op:

  • De laatste kennis m.b.t. communitymanagement;
  • Een eerste conceptplan voor het opzetten of door-ontwikkelen van een community voor jouw organisatie;
  • Tips & tricks voor het activeren van je community;
  • Basis functionele kennis voor het opzetten en onderhouden van je community.

PE punten
Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze workshop 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze Workshop bedragen voor  Members € 450 voor niet Members € 650. Ben je (nog) geen NIMA Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact  op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt in het NIMA Passe Partout.

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X