NIMA Zuid inspireert je met vier interessante bedrijfsbezoeken per jaar, waarbij we focussen op actuele marketingthema’s. Zo zijn we in de afgelopen jaren op bezoek geweest bij grote, maar ook kleine organisaties in onze regio. Van PSV tot Heijmans, Peijnenburg en Toverland. Voor dit jaar is het programma als volgt:

De bijeenkomsten beginnen om 13.30 uur en eindigen om 20.00 uur (inclusief diner).

Om je een idee te geven van de inhoud van de inspiratiesessies vind je twee artikelen die geschreven zijn door voorzitter Anja Bekkers naar aanleiding van de bezoeken aan Parktheater EindhovenKoninklijke Peijnenburg en Heijmans.

NIMA Regio Zuid is er voor marketeers die het verschil willen maken. We bieden volop ruimte voor het ontmoeten van collega marketeers en voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Daar wil je toch bij zijn?!

Extra voordeel voor cyclusinschrijvers
De complete cyclus van vier bijeenkomsten inclusief diner kost € 375. Voor een afzonderlijk bedrijfsbezoek betaal je € 125 (als niet NIMA Member € 250). Schrijf je daarom nú in voor de hele cyclus en verzilver dat voordeel: je krijgt één bijeenkomst inclusief diner gratis! Als cyclusinschrijver is je deelname altijd gegarandeerd (cyclusinschrijvers hebben bij een bijeenkomst met beperkte capaciteit altijd een streepje voor op niet-cyclusinschrijvers). Daarbij ontvang je slechts één factuur per jaar, is de boekhouder ook weer blij.

Aanmelden voor een (of meerdere) afzonderlijke bijeenkomst(en) kan via de site of de uitnodiging die je ruimschoots voor iedere bijeenkomst via e-mail ontvangt.

NIMA Zuid gaat Oost
Maar voor de échte klapper dit jaar beperken we ons niet tot onze eigen regio: we trekken oostwaarts naar Berlijn, de Europese hub voor aansprekende bedrijven als Zalando, HelloFresh, AirBerlin, Etihad en SoundCloud. In de Duitse hoofdstad wordt iedere 20 minuten een start-up opgericht. In de volksmond wordt de stad dan ook regelmatig ‘Silicon Allee’ genoemd. Met een grote diversiteit aan culturen, ideeën en een wereldwijd bekende clubscene is Berlijn dé stad voor jonge ondernemers.
Het 50-jarig jubileum van NIMA bracht ons op het idee om wat bijzonders aan te bieden dit jaar: een marketingweekend, inspirerend en bourgondisch zoals je van ons gewend bent. Reserveer daarom 6-8 oktober in je agenda!

Het marketingweekend kost € 300 excl. btw. voor cyclusinschrijvers. Zonder cyclusinschrijving betaal je € 575 (als niet-NIMA Member € 750). Schrijf je daarom nu in voor het marketingweekend en geniet van het voordeel!

WordPress Themes
X
X
X