Deze regiosessie zit vol. Als je je nu inschrijft, plaatsen we je op de reservelijst en nemen contact met je op zodra er een plekje vrij is gekomen.

Graag nodigen we je uit voor de NIMA Zuid Nieuwjaarsborrel op woensdag 18 januari 2017 bij ISAAC in Eindhoven. Samen proosten we op het nieuwe jaar en nemen in een kijkje in de keuken van augmented en virtual reality.

Wat zijn de mogelijkheden voor bedrijven en hoe is VR ingezet voor om de introductie van de nieuwe AudiQ2 groots onder de aandacht te brengen? Marco van Herpen geeft aan hoe ISAAC deze VR beleving heeft ontwikkeld voor een combinatie van PON en Audi en hoe consumenten worden verleid om de mogelijkheden van de Audi Q2 te ervaren via pop-up stores. Bovendien krijg je de kans om de verschillende VR/AR devices te beleven, zoals de HoloLens en HTC Vive.

Programma
16.30 uur        Inloop
17.00 uur        Welkom door het regiobestuur van NIMA-Zuid
17.10 uur        Wat zijn de mogelijkheden van VR en hoe is dit medium ingezet door Audi, door Marco van Herpen
17.45 uur        Borrel met verschillende VR ervaringen, waaronder de Audi experience
19.30 uur        Einde bijeenkomst

Spreker
Marco van Herpen leidt als business unit director de VR tak van ISAAC. Hij schetst een beeld van de VR markt en waar deze de komende tijd naar toe gaat. Hij is tevens nauw betrokken geweest bij het Audi VR traject en doet hier graag de details van uit de doeken.

ISAAC ontwikkelt VR ervaringen met impact in de dagelijkse operatie van bedrijven, zoals:

  • Experience toevoegen aan (retail) locaties en producten
  • Productconfiguratoren
  • Hulp en instructies op afstand, direct ondersteund met relevante informatie
  • E-commerce oplossingen waarbij artikelen direct in Augmented Reality (AR) thuis kunnen worden bekeken

Meld je nu aan
Deelname is voor NIMA Members gratis! Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!
Wil je een introducé meenemen, een niet-lid dat graag kennis maakt met NIMA en onze activiteiten? Laat het ons weten via events(at)nima.nl (naam en mailadres van je introducé), dan zetten we die persoon ook (eenmalig) kosteloos op de gastenlijst!

Deze regiosessie zit vol. Als je je nu inschrijft, plaatsen we je op de reservelijst en nemen contact met je op zodra er een plekje vrij is gekomen.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X