Leer de andere SMP’ers kennen, versterk je netwerk en start de zomer van 2016… met een pauze

Het aantal gecertificeerde Senior Marketing Professionals is inmiddels 260 en dat aantal groeit gestaag. Bij verschillende SMP’ers leeft de wens om ook een écht (en hecht) netwerk te vormen en daar doen we graag een eerste aanzet toe.

Om dat te realiseren is SMP ON TOUR bedacht, waarvoor we je van harte willen uitnodigen. Een event voor en door SMP’ers waar je andere Seniors treft, op een locatie van een collega, die je graag toelicht wat hem of haar in het marketingbestaan bezighoudt. Vanzelfsprekend is er alle ruimte om elkaar te leren kennen; juist het halen én brengen van kennis en ervaring krijgt een centrale plaats tijdens SMP ON TOUR. Wat kun je verwachten?

Programma:

17.00 uur             Ontvangst
Uiteraard zorgen we voor een warme ontvangst met food & drinks.

17.45 uur             Opening en welkom nieuwe SMP’ers
door Floris van Dam SMP (NIMA) en Olaf Meul SMP (Perplex Internetmarketing)

18.00 uur             Olaf Meul SMP (Perplex Internetmarketing)
Oprichter en eigenaar van Perplex, een onuitputtelijk ideeënkanon, kennisaddict met passie voor marketing én techniek, verzamelt domeinnamen, is in zijn element in zijn fotostudio en gespecialiseerd in SEO, Analytics en Conversieoptimalisatie. Olaf neemt ons mee in zijn  wereld van marketing achter websites.

18.45 uur             Introductie Open Space-techniek en bepalen thema’s

19.00 uur             Open Space rondes
We gaan aan de slag met eigen thema’s die zijn ingebracht via de Open Space-techniek. De uitvinder van Open Space (Harrison Owen) kreeg het idee voor de methode na een conferentie. Deelnemers vonden – zoals vaker – de koffiepauze het beste onderdeel.

Succes van de pauze benutten, praters en de wet van de twee voeten
Wat maakt de pauze tot een succes? Je praat over dingen waarover je graag wilt praten, met de mensen met wie je wilt praten en dat duurt zolang het interessant genoeg is. Open Space maakt dankbaar gebruik van de mechanismen van de pauze en gaat uit van de Wet van de Twee Voeten. Als één van de deelnemers zich in een situatie bevindt waarin hij niets leert of zich niet betrokken voelt, treedt deze wet in werking. Als een poging om het gesprek een betere richting te geven strandt, is hij of zij verplicht twee voeten te gebruiken om naar een productiever gesprek te gaan. De wet heeft tot gevolg, dat deelnemers die zichzelf graag horen praten, na 10 minuten alleen zijn.  Jij vertrekt na deze rondes met een set nieuwe ideeën en contacten.

20.00 uur             Terugkoppeling  Open Space Rondes

20.15 uur             Borrel & happen

Locatie:
Perplex Internetmarketing, Willemsplein 46 Arnhem

2 PE punten copyPE punten:

Voor deze sessie worden aan de aanwezige SMP’ers 2 PE punten toegekend.

Aanmelden:
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor SMP’ers. Meld je aan met een mail naar Stella (s.vanderhorst@nima.nl), maar doe dat snel, want er zijn maximaal 100 plaatsen! Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je deelname.

 

We zien je graag op 21 juni.

 

Namens
Sandra Lopulalan SMP;
John de Beijer SMP;
Hans van den Bosch SMP;
en Olaf Meul SMP;

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X