In twee uur ben je volledig bijgepraat over de meest spraakmakende merk innovaties die gepresenteerd worden op Sustainable Brands in Barcelona en heb je de belangrijkste leerpunten met collega marketeers bediscussieerd. Schrijf je daarom snel in voor het NIMA Wereldcafé op 31 mei!

In mei vindt in Barcelona het toonaangevende evenement Sustainable Brands plaatst. Dit is allang niet meer het domein van goedwillende ‘tree-huggers’, want het evenement afficheert zich als de “global community of brand innovators”. Grote internationale merken en inspirerende challengers komen hier samen. Bedrijven als Adidas, Lego, IBM en Vodafone, die hun positieve en negatieve milieu en sociale impact onderkennen en vervolgens aantonen dat succesvolle bedrijven hun merk en marketing daarop aansluiten. Merken die zien dat het integreren van planet en people in hun activiteiten en marketing een driver is voor innovatie en waardecreatie. Dit levert veel interessante cases op, waarin opvallend veel kennis wordt gedeeld en waar open over wordt gediscussieerd.
Nederland heeft als Hotspot Circulaire Economie een speciale rol als Guest Country met tal van presentaties en workshop van leidende Nederlandse circulaire bedrijven. Mooi Hollands glorie en innovatievermogen die deze editie extra interessant maken.

Op 31 mei is er een NIMA Wereldcafé Sustainable brands in Amsterdam waarin uitgebreid verslag wordt gedaan voor de hardwerkende marketeers die niet zomaar 3 dagen naar Barcelona kunnen gaan. Tijdens het Wereldcafé deelt het team dat in Barcelona is geweest de meest inspirerende verhalen, opvallende cases en de laatste ontwikkelingen. Dit vormt de inspiratie voor actieve interactie tussen alle bezoekers van het Wereldcafé. In twee uur, voor €25 ga je vol ideeën en interessante contacten naar huis.

Wereldcafé
Het Wereldcafé is een kleinschalige, informele bijeenkomst, waarin WereldMarketeers met elkaar in discussie gaan over actuele of wezenlijke thema’s om maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

Georganiseerd door NIMA WereldMarketeers
WereldMarketeers is een platform voor en door marketeers die elkaar helpen en inspireren maatschappelijke uitdagingen om te zetten in kansen voor zichzelf, hun bedrijf en de wereld. Zo zorgen we er voor dat grote en vaak urgente, maatschappelijke problemen sneller worden opgelost. Meer informatie over NIMA Wereldmarkteers tref je hier aan.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X