Op 15 mei krijgt een beperkt aantal marketeers dé kans om met Marco Keim, CEO van Aegon, om tafel te gaan om hem het hemd van het lijf te vragen over de thema’s die er nu in Financial Services spelen.

Wil jij weten hoe Marco tegen de financiële toekomst en ontwikkelingen in het marketingvak aankijkt? Wat hij ziet als dé belangrijkste thema’s waar je niet om heen kan als Financiële organisatie? Hoe hij voor Aegon (internationale) marketeers inspireert en toptalent de ruimte geeft?

Aan de hand van een aantal stellingen, die je ook zelf kunt inbrengen, krijg je met 9 andere top marketeers de kans om in discussie te gaan.

Doelgroep
Marco Keim stelt zijn boardroom beschikbaar speciaal voor senior marketeers werkzaam in of bij Financial Services die zich onderscheiden van de massa door stevige professionele ambities en een heldere kijk op de toekomst van financiële dienstverlening.

Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Mail ons dan je gegevens en laat weten waarom jij hierbij aanwezig wil zijn. Omdat er beperkt plek is, nemen we daarna contact met je op of er ruimte is.

WordPress Themes
X
X
X