Leading Change: Stabiliteit in je organisatie behouden in een snel veranderende wereld

Op donderdag 5 oktober organiseren we weer het halfjaarlijkse CMO Diner van de Top Marketing Club. Ook voor dit diner hebben we weer een bijzondere spreker gezocht én gevonden die ons spot-on bijpraat over marketing-insights voor de C-suite. Peter De Prins is professor Change Management, Coaching & Leiderschap bij Vlerick Business School. Hij deelt met ons zijn insights over Leading Change: Stabiliteit in je organisatie behouden in een snel veranderende wereld.

We kijken uit naar die presentatie om een voor de hand liggende reden: veruit de meeste transformatietrajecten binnen organisaties kosten veel energie én mislukken. Maar waarom is verandering zo moeilijk? Welke rol speel je als leider in een transformatiefase? Hoe zorg je dat niet de hele organisatie op zijn kop staat en de levensnoodzakelijke dagdagelijkse business netjes blijft doordraaien?  Peter De Prins belooft ons op dynamische wijze mee te nemen in de wijze waarop je van je volgende verandertraject een succes maakt. Peter vertaalt concepten naar praktisch relevante inzichten en toepassingen voor onze bedrijven.

Zoals gebruikelijk bij de CMO-sessies van de Top Marketing Club is voor en na de presentatie ruim gelegenheid om te netwerken, kennis en wetenswaardigheden uit te wisselen in een sfeervolle en ontspannen setting, gevolgd door een diner. Ditmaal zijn we te gast bij TMC-member ThiemeMeulenhoff in Amersfoort.

Programma
16.30 uur | Inloop
17.15 uur | Opening programma
17.30 uur | Leading Change door Peter De Prins, Professor Change Management, Coaching & Leiderschap Vlerick Business School
19.00 uur | Aanvang diner
21.00 uur | Einde

 

Het Marketing Executive Diner is onderdeel van het programma van de NIMA Top Marketing Club en exclusief toegankelijk voor de Top Marketing Club-members. Wil je meer weten over de NIMA Top Marketing Club? Neem dan contact met ons op via 020 – 503 93 60.

Benieuwd naar het Marketing Executive Diner van 15 mei jl. met Jeroen Hubert van IKEA? Bekijk onderstaand filmpje.

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X