Deze training is uitverkocht!

“We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them”.

Exclusieve sessie voor maximaal 14 deelnemers!

Marketeers kunnen als geen ander de lead nemen door op een creatieve en innovatieve manier met vraagstukken om te gaan en de regels van het spel te veranderen en uit te dagen. Maar ja, hoe pak je dit nu als marketeer in de dagelijkse praktijk aan? Hoe kun je probleemoplossing of ideevorming creatiever èn tegelijkertijd gestructureerd aanpakken als individu of in een team? Daar is inzicht in nodig hoe ons brein werkt (en ons vaak voor de gek houdt) in combinatie met een heldere gestructureerde methode om innovatiever en creatiever te kunnen worden in het dagelijkse werk als senior marketeer, teamlid en manager: BreinImpulsen©.

Wat levert deze vaardigheidstraining je op?
Patroondoorbrekend denken om met verrassende oplossingen te kunnen komen op het gebied van bijvoorbeeld: nieuwe producten en concepten, nieuwe businessmodellen, nieuwe markten, klantfocus, samenwerkingsvraagstukken, procesverbeteringen, marketingacties en alles waar patroondoorbrekend denken het verschil kan maken.

Iets voor jou?
De BreinImpulssessie© is bedoeld voor senior marketeers die een impuls willen in creatief, verassend en intuïtief denken: patroondoorbrekend denken.

Doelstelling
Deelnemers krijgen inzicht en een methode aangereikt waarmee zij probleemoplossing of ideevorming creatiever èn tegelijkertijd gestructureerd kunnen aanpakken als individu of in een team. Basis-gereedschap om het verschil in de organisatie en de markt te kunnen maken! Zij krijgen:Mijn profiel wijzigen

  • Meer inzicht in de werking van het brein (het ontstaan en herkennen van denkpatronen, de rol van bewust en intuïtief denken)
  • Inzicht in de voor business creativiteit noodzakelijke logische processtappen in creatief denken en de valkuilen
  • Een op breinprincipes gebaseerde methodiek en praktische toolbox om vraagstukken creatiever te kunnen oplossen en ideevorming een creatieve impuls te kunnen geven.

PE punten
8 PE punten copyRegister MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze vaardigheidstraining 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze vaardigheidstraining bedragen voor Members € 695 en Niet Member € 895, inclusief lunch en de BreinImpulstoolbox t.w.v. € 75,00.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

Deze training valt in het Passe Partout.  NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy. Er wordt per bijeenkomst een gemaximeerd aantal deelnameplaatsen gereserveerd voor Passe Partout-houders om overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X