Vandaag de dag vraagt de arbeidsmarkt meer van jou als marketeer, communicatieprofessional of salesprofessional. Je deskundigheid, kennis en prestaties moeten up-to-date zijn, maar dit alleen is geen garantie op succes voor de toekomst. Het gaat meer en meer om jouw persoonlijke kracht, je bezieling en persoonlijke toegevoegde waarde in het werk.

Hoe pak jij nu als professional je leiderschap op, voor jezelf? Hoe weet jij jezelf en je omgeving te inspireren en collega’s of klanten mee te krijgen, al dan niet in projectmatige samenstelling? Hoe pak jij nog meer de verantwoordelijkheid en ambitie op? Zorg jij voor actieve sturing op je marktwaarde en je carrière? Waar wil jij naar toe als professional (toekomst)? Welke comfortzone remt je?

Enkele leiderschapsvragen die je zelf wellicht bezig houden….. Wil jij in actie komen? Schrijf je dan nu in!

Het doel van de training Inspirational Leadership is:

  • Je wordt bewuster van wat je ambieert, inspireert en waardoor je in actie komt ten aanzien van je persoonlijk leiderschap.
  • Je pakt het stuur en neemt verantwoordelijkheid en discipline voor je carrière, je (energie)balans en de continue ontwikkeling van je zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap (samen met je collega’s.)
  • Na deze interactieve training, inclusief schermworkshop, heb je voldoende handvatten en inzichten ontvangen om jezelf en je carrièreambitie daadkrachtiger, gezonder en effectiever neer te zetten.

ReBBels werkt samen met Efence, met trainer en instructeur Bert van Til. Hij is jarenlang zelf professioneel schermer geweest en deelt zijn ervaring nu in bedrijfstrainingen.

Leerthema’s & Resultaat:

• Noodzaak van zichtbaarheid en jouw Personal Empowerment als marketeer, communicatie- of salesprofessional
• Modern empowerment en engagement: Waarom krachtige leiders inspireren, tot actie bewegen en mensen meekrijgen.
• “Wall of inspiration” en presentatie: wat inspireert jou en waar kom jij je bed voor uit? Wat of wie geeft je energie?
• Bewustwording en uitwerken van je Personal Empowerment-kompas: missie, drijfveren en resultaten (WHY, HOW, WHAT; Golden Circles Simon Sinek)
• Coaching in duo’s op jouw Empowerment-kompas
• Assertiviteit en uit je comfortzone komen: wat wel en vooral niet werkt om gezien te worden.
• Energiemanagement en bij je empowerment (en voornemens) blijven: energiegevers & energievreters
• Statement Personal Empowerment: Maak het waar! 5 stappen Actieplan voor morgen.
• Reflectie: Schermworkshop: Personal Empowerment-stijl ontdekken

Waarom schermen?
De schermkunst valt het beste te omschrijven als ‘robuust’. Geen schermer is hetzelfde en elke deelnemer gaat op zijn eigen persoonlijke wijze het duel aan. Deze persoonlijke schermstijl uit zich in het vertonen van bewust en onbewust non-verbaal gedrag: elke beweging is een signaal of een reactie op een signaal. Dankzij het schermen wordt dit gedrag uitvergroot. Bijvoorbeeld, een conflict of onderhandeling heeft opeens letterlijk ‘aanvallers en verdedigers’. Het schermen is een uitstekende metafoor voor de interactie tussen mensen en biedt handvatten om eens op een andere manier naar iemands voorkeuren, kwaliteiten, leiderschapsstijl en valkuilen te kijken. Mooi om je persoonlijk leiderschap eens fysiek te ontdekken.

Iets voor jou?
De doelgroep voor deze eendaagse training is divers; dus marketingprofessionals, communicatieprofessionals, sales professionals uit diverse branches en functies. Mits zij dezelfde leerbehoefte en doelen hebben tav persoonlijk leiderschap. Of dit nu voor jezelf, voor projectmatig leiderschap of in een daadwerkelijk leidende positie is. Aangezien het een training is die verdieping biedt op de persoonlijkheid, empowerment, persoonlijk leiderschap, zichtbaarheid en het gedrag van de deelnemers, is het juist interessant van andere professionals te leren.

De toegevoegde waarde van het traject zit in zowel de voorbereiding (huiswerkopdrachten), de interactieve training zelf met maximaal 12 personen (met veel opdrachten, 1 op 1 feedback en oefenen) als de bijbehorende schermworkshop en de na-opdracht.

PE punten
8 PE punten copy

Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze vaardigheidstraining 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze training bedragen voor members € 695 en voor niet members € 895. Ben je (nog) geen NIMA Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via members(at)nima.nl of 020-5039300.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

Deze training valt in het Passe Partout.  NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy. Er wordt per bijeenkomst een gemaximeerd aantal deelnameplaatsen gereserveerd voor Passe Partout-houders om overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X