Jij staat bij toeval met een directeur van een super-prospect in de lift. Hij stelt je de vraag. `Wat kan jij voor mij betekenen?´. De tijd samen in de lift is 60 seconden. Wat ga je hem vertellen?

Spreken is de meest overtuigende communicatievorm die er is. En toch vertellen de meesten vaak onduidelijk en onaantrekkelijk. Daardoor blijft er heel veel van hun potentieel onder de oppervlakte. Want wat vertel jij uit die enorme hoeveelheid informatie die in jouw hoofd zit aan de ander? En hoe kom je binnen en blijf je hangen in dat evenvolle hoofd van de ander?

Als jij het korter, krachtiger en aantrekkelijker weet te vertellen, ben je succesvoller. En hoe korter jij het kunt overbrengen hoe meer tijd er overblijft voor de ander… En dat is een gouden regel voor meer resultaat.

Met deze energieke, interactieve en ‘doodenge’ training is de, bij vrijwel ieder mens aanwezige plankenkoorts, podiumvrees, spreekangst, twijfel en onzekerheid voorgoed verleden tijd. Stap in het licht! Durf je te laten zien en horen. En pak overal waar je bent overtuigend jouw ‘podium’!

Tijdens deze inspirerende training leg je de basis voor onweerstaanbare pitches en presentaties. Na deze dag ben je in staat om sneller om in contact te komen met meer nieuwe relaties en om met spreken jouw resultaten te vergroten. Een training waar het vooral gaat om ‘ontmoeten’ en niet om ‘moeten’. Je komt met nog meer zelfvertrouwen ‘in the mood’ om er zelf direct mee aan de slag te gaan en de vruchten te plukken!

Waarom deze training?

De deelnemer:

 • benut sterker de unieke en onderscheidende kwaliteiten van zichzelf en/of z’n bedrijf
 • kan aansprekend en gericht over zichzelf pitchen en presenteren
 • weet ontspannen en zelfverzekerd zichzelf uit te dragen
 • toont en vertelt proactief, met lef en trots, waar hij voor staat
 • creëert meer nieuwe klantcontacten en weet nieuwe klanten voor zich te winnen 

Wat kan je verwachten van deze NIMA training?

De training maakt jouw unieke en onderscheidende punten scherp. Je verwerkt deze in pakkende elevator pitches & presentaties. Te gebruiken naar klanten, nieuwe klanten, relaties, medewerkers, media en publiek. Dit leidt tot meer persoonlijke impact, rendement en succes. Je zet door deze training een grote stap naar jouw persoonlijke top.

Voor wie is deze training een must?

 1. Als je de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf beter wilt benutten
 2. Als je over jouw ideeën, projecten en voorstellen in superaantrekkelijke taal wilt leren spreken naar jouw doelgroep
 3. Als je altijd een overtuigende pitch paraat wilt hebben
 4. Als je meer rendement wilt halen uit jouw dagelijkse stroom met woorden
 5. Als je wilt voorkomen dat mensen jouw boodschap niet onthouden
 6. Als je nooit meer onzekerheid en twijfel wilt voelen bij momenten waar jij spreekt
 7. Als je wilt voorkomen dat jouw verhaal langdradig, onduidelijk en saai wordt ervaren
 8. Als je wilt dat mensen jou nooit meer vergeten
 9. Als je meer zin, energie, enthousiasme en passie in je verhaal wilt brengen

Van deze training heb je direct én je leven lang profijt. SHOW-time! Dus schrijf je snel in voor deze unieke, leerzame en leuke training, dit wil je niet missen!

Investering
De deelnamekosten voor deze training bedragen voor  Members € 695 voor niet Members € 895. Ben je (nog) geen NIMA Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact op via members@nima.nl of 020-5039300.

Deze training valt in het Passe Partout.  NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy. Er wordt per bijeenkomst een gemaximeerd aantal deelnameplaatsen gereserveerd voor Passe Partout-houders om overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

WordPress Themes
X
X
X