Exclusieve training voor maximaal 8 deelnemers.

Een gesprek met een journalist of een interview op TV is altijd spannend, maar een goede voorbereiding is ook hierin het halve werk. Na het volgen van deze mediatraining weet jij hoe je je het best voorbereidt, wat een pakkend verhaal is en hoe je zelfverzekerd de media te woord staat. Samen zorgen wij ervoor dat jouw mediaoptreden de juiste impact heeft! 

Tijdens deze mediatraining gaan we aan de slag met jouw boodschap, met als enige doel: jou voorbereiden op een succesvol optreden in de media. Dat doen we door je praktische tips te geven vanuit het perspectief van de journalist én jouw organisatie. 

Aan de hand van 10 tips lopen presentatrice en journalist Evelien Bosch en communicatiestrateeg Raymond Bresching door alle stappen die een interview tot een succes maken. Denk hierbij aan tips over de voorbereiding, de verschillende onderdelen van het interview en wat je moet doen na je mediaoptreden. In het middagdeel oefenen we jouw gewenste praktijksituatie en breng je alles wat je die ochtend hebt geleerd in praktijk.

Deze training is gemaakt voor iedereen die weleens te maken heeft met “de media”. Voor de CEO, het directielid, de woordvoerder, politicus of bekende Nederlander die regelmatig voor de camera staat of de marketingcommunicatiemanager of pr-adviseur die hen van advies moet voorzien.

PE punten
8 PE punten copy

Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze workshop 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze training bedragen voor members € 695 en voor niet members € 895. Ben je (nog) geen NIMA Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via members(at)nima.nl of 020-5039300.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

Deze training valt in het Passe Partout.  NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy. Er wordt per bijeenkomst een gemaximeerd aantal deelnameplaatsen gereserveerd voor Passe Partout-houders om overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

 

 

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X