Ontdek jouw eigen purpose als leider!

Exclusieve sessie voor maximaal 10 deelnemers.

‘Waarom sta jíj ’s morgens op ?’
Wat jouw drijft, wat anderen daar zo mooi aan vinden, en hoe het nog mooier zou kunnen. Als leider is het belangrijk dat je scherp voor ogen hebt wie je bent, wat je drijft en wat anderen aantrekt. Dat begint bij het ontdekken en helder krijgen van purpose. Als je purpose hebt dan begrijp je waarom sommige dingen gewoon niet goed voelen en andere dingen juist wel. Het werkt ook als een kompas en geeft je algemene richting: als je je geïnspireerd voelt, dan is de kans groot dat dat het gelinkt is met je purpose. Purpose helpt je om jouw ‘why’ te begrijpen, te articuleren en om anderen te inspireren. In de woorden van Simon Sinek “People don’t buy what you do they buy why you do it’.

Inzetten op purpose leidt tot meer zelf-reflectie, bewuste keuzes, inspiratie voor jou als leider, en, bovendien, voor de mensen in jouw team.

Vind en activeer jouw purpose!

De deelnemer:
– brengt eigen drijfveren in kaart, ontdekt wat anderen aantrekt, en hoe het nog mooier zou kunnen
– leert wat haar/hem onderscheid van andere leidinggevenden
– ontdekt de kern van de eigen purpose en hoe deze tot uiting komt in relaties en expressie

Over de methode 23plusone
Tijdens de training maken we gebruik van de 23plusone methode; het resultaat van een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Kim Cramer, PhD, en Alexander Koene. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Zij maken en delen cutting-edge methoden en tools om te komen tot een ‘happy organisation’. On Purpose Management is een licensed friend van 23plusone.

Voor Wie?
Deze training is voor leiders die zich willen ontwikkelen en inspireren van ’The Why’. Voor leidinggevenden die willen zelf-reflecteren en vanuit een eigen purpose leiding willen geven. Bijzonder interessant voor senior managers, (aankomende) leidinggevenden

PE punten
Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze vaardigheidstraining 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze vaardigheidstraining bedragen voor Members € 695 en Niet Members € 895. Vanwege de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht, daarnaast worden er voor en na deze sessie enkele opdrachten uitgevoerd die je verder kunnen helpen.

NIMA biedt haar members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events; leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via members(at)nima.nll of 020-5039300.

Deze training valt in het Passe Partout.  NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy. Er wordt per bijeenkomst een gemaximeerd aantal deelnameplaatsen gereserveerd voor Passe Partout-houders om overige NIMA Members en niet-leden in de gelegenheid te stellen via NIMA te werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

 

WordPress Themes
X
X
X