Digitalisering zorgt ervoor dat de relatie tussen bedrijven en klanten is veranderd en een ander verwachtingspatroon heeft gecreëerd bij klanten. De integratie van social media in de processen van de organisatie wordt hierdoor steeds evidenter en biedt de kans om het marketing –en salesproces te versterken. Deze NIMA masterclass biedt je in 1 dag inzicht in op welke manieren social media een bijdrage kunnen leveren aan de organisatiedoelstellingen, hoe je professionals binnen de organisatie zich optimaal via social media laat presenteren en optimaal kunt inzetten om de processen in de organisatie te versterken.

Wat levert deze NIMA Masterclass op?
Tijdens deze NIMA Masterclass krijg je als deelnemer inzicht in de verschillende manieren waarop social media ingezet kunnen worden om bij te dragen aan de doelen van de organisatie. Als deelnemer leer je over hoe social media kunnen bijdragen aan het marketing-en salesproces van een organisatie. Tevens leer je jezelf beter op social media zichtbaar te maken en om het management en medewerkers in de organisatie in beweging te krijgen deel te nemen en intern draagvlak voor de integratie van social media te realiseren.

Vorm
Deze masterclass omvat een interactieve presentatie, enkele werkopdrachten en een presentatie door een gastspreker die de lessen van een eigen praktijkcase zal delen met de deelnemers. Voor deelname aan deze sessie is een laptop of tablet handig om aantekeningen te maken, informatie op te zoeken en werkopdrachten tijdens de masterclass te maken.

Voor wie?
De NIMA masterclass ‘Van social media naar social business’ is geschikt voor marketing-, communicatie en/of salesprofessionals en specifiek voor professionals werkzaam op management- en directieniveau.

PE punten
Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze masterclass 10 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze Masterclass bedragen voor members € 495 en voor niet members € 695. Dit is inclusief lunch en het boek ‘The Social Business Impertive.’ en aangeklede borrel in de NIMA kroeg. Ben je (nog) geen NIMA Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via members(at)nima.nl of 020-5039300.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

 

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X