Wildlands

Op 25 maart is de grootste experience in jaren in Nederland geopend: Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Een werelds avontuur, waarin mensen in verschillende klimaatzones de flora en fauna van onze planeet ervaren.

Als community platform Experience Marketing willen we natuurlijk alles weten van deze compleet nieuwe beleving. Daarom organiseren we op 1 juni een bijeenkomst waarin we worden meegenomen in de totstandkoming van dit belevingsconcept, in het ontwerp en de uitwerking ervan, in de rol van de horeca en merchandise als belevingsversterker en in de uitdagende transitie van het oude naar het nieuwe park. Met uiteraard een kijkje voor en achter de schermen …

Het programma begint om 14.30 uur (ontvangst vanaf 14.00 uur) en onze gastheer is Frankwin van Beers, directeur van Wildlands. Zowel plenair als in kleinere groepjes zullen we de ins en outs van deze grootse experience gaan ervaren, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Het wordt een actieve bijeenkomst die we omstreeks 19.o0 uur afsluiten met een hapje en een drankje.

Graag zien we je in Emmen op 1 juni om samen iets unieks te ervaren!

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X