Deze middag word je meegenomen langs de internationale wereld van female executives en professionals. Er wordt aandacht besteed aan de invloed die verschillende culturen hebben op de positie van de vrouw en haar manier van leiding geven. Hierdoor zullen de deelnemers inzicht krijgen in het waarom van de verschillen en overeenkomsten. Christine Koetsier benadert het thema vanuit een kwantitatieve en kwalitatieve kant. Voor Christine staat centraal: “ I know how she does it “, een positieve benadering van het leven van de hedendaagse female executive, professional of entrepreneur.

In het tweede deel laat Christine je kennis maken met het concept Organizational Soul Language en gaat dieper in op de vraag wat de Soul of the Organization bijdraagt aan de sustainable groei van de organisatie. Christine zal hierbij het marketing communicatie aspect benadrukken en quotes en cases uit haar boek en de praktijk bespreken.

Rosella Passier, Marketing Director, domain women bij Sanoma | SBS houdt zich dagelijks bezig met vrouwen. Rosella geeft ons een kijkje in haar ‘vrouwelijke’ keuken. Hoe weten de merken van het domain women zoals Libelle, Margriet, Flair, Viva, Linda, Kek Mama en Beaumonde al decennialang vrouwen te raken en aan zich te binden?  En vanuit welke marketing strategie blijven deze merken dit in de toekomst doen? Daarnaast horen we graag haar persoonlijke tips aan ons en zijn we benieuwd hoe zij zich als vrouw staande houdt in de harde, snelle media en entertainment-industrie.

Wat staat er op het programma?
15.00-15.30 uur Ontvangst
15.30-16.00 uur Christine Koetsier over Internationale top vrouwen
16.00-16.45 uur Christine Koetsier Archetypen en Soul Language (persoonlijke test)
16.45-17.00 uur Pauze
17.00-18.00 uur Rosella Passier geeft ons een kijkje in haar ‘vrouwelijke’ keuken
18.00-19.00 uur Afsluiting en borrel

Kosten
De kosten voor deze sessie bedragen € 55 voor NIMA Members en € 95 voor niet members.

PE punten
Senior Marketing Professionals en NIMA Qual3 PE punten copyified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze sessie 3 PE punten.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X