Het inzetten van content op social media is voor veel bedrijven een effectieve manier op om social media zichtbaar te zijn en doelgroepen in beweging te krijgen. Een doelgerichte inzet van content op social media ondersteunt bedrijven bij het vergroten van bereik, het stimuleren van interactie, een betere reputatie en imago en het genereren van verkeer en leads. Deze 1 daagse NIMA workshop leert je alles voor het opstellen van een strategisch raamwerk om een doelgerichte content strategie voor social media te bepalen en in de praktijk te kunnen toepassen.

Wat levert deze NIMA Workshop op?
Tijdens de workshop ga je aan de slag met het ‘See, Think, Do’ raamwerk voor het ontwikkelen van een content strategie voor social media. Hiermee leer je hoe social media kan worden ingezet om je doelgroep effectief  te bereiken, deze te inspireren en uiteindelijk tot actie laten overgaan door de inzet van content. Na afloop van deze workshop heb je een eigen strategische basis gelegd voor de inzet van content op social media en bezit je de tools en handvatten om hiermee zelf de vervolgstappen in de praktijk te maken.

Vorm
Deze workshop omvat een interactieve presentatie, verschillende werkopdrachten en een presentatie van een gastspreker die ervaringen uit de eigen praktijk zal delen met de deelnemers. Voor deelname aan deze workshop is een laptop verplicht omwille van de werkopdrachten tijdens de workshop.

Voor wie?
De NIMA workshop ‘Content strategie voor social media’ is geschikt voor marketing-, communicatie en/of salesprofessionals die op een strategische wijze aan de slag willen met het inzetten van content op social media. Deelnemers leren kennis direct in de praktijk te brengen en kunnen zo hun eigen content strategie ontwikkelen of de huidige strategie toetsen.

PE punten
8 PE punten copy

Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze workshop 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze workshop bedragen voor members € 450 en voor niet members € 650. Ben je (nog) geen NIMA Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via members(at)nima.nl of 020-5039300.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

 

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X