Agile is de sleutel tot overleving van bedrijven anno nu; het maakt je future proof.

Het creëert een cultuur van continuous learning en continuous improvement die organisaties, teams en mensen motiveert en stimuleert om te innoveren met focus op klantgerichte oplossingen, diensten en marktbenadering, gebruikmakend van nieuwste technologische ontwikkelingen.

Om bovenstaande reden heeft Agile een positie verworven in de innovatieve diensten die uitgegroeid zijn to de grote organisaties van dit moment zoals Uber, Whatsapp, Spotify, Google, etc. En zien we dat meer gevestigde organisaties Agile omarmen als voorwaarde om succesvol te zijn en te blijven. In deze workshop gaan we onderzoeken en bepalen hoe Agile binnen jouw organisatie bijdraagt aan blijvend / toekomstig succes.

Op basis van een mix van theorie en praktijkgerichte aanpak geeft deze workshop concrete handvaten om direct met Agile / Scrum aan de slag te gaan.

PE punten
8 PE punten copyRegister MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze workshop 8 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze workshop bedragen voor Members € 450 en voor Niet Members € 650. Ben je (nog) geen Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact met ons op via members(at)nima.nl of 020-5039300.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

Deze training valt in het Passe Partout. 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X