Wegens succes herhaald!

Agile is een filosofie die draait om flexibel organiseren. Scrum is een projectmanagementaanpak die je in staat stelt om je projecten snel en flexibel te doorlopen. Zowel Agile als Scrum zijn groot geworden in de softwareontwikkeling, en doen de laatste jaren steeds meer intrede in vakgebieden daarbuiten, waaronder marketing. Agile marketing draait om het zodanig organiseren van marketing, organisatie, leveranciers en omgeving, dat je continue kan inspelen op verandering en sneller tot resultaten komt. Het betekent in praktijk dat je multidisciplinair en gestructureerd samenwerkt, slim met je data omgaat en experimenteert met campagnes, kanalen en uitingen.

Tijdens de workshop Scrum & Agile doe je kennis op over deze manier van werken, gebaseerd op inzichten van Agile marketeers, de marketingpraktijk en het groeiende aantal publicaties over Agile marketing. Daarnaast ga je praktisch aan de slag met onderdelen uit Agile en Scrum, zodat je zelf scherp krijgt hoe je Agile werkt en een Scrum project opzet. Dat betekent het oefenen in nieuwe rollen, zoals die van Scrum master en Agile organisatieveranderaar. Zo krijg je een gevoel bij het gebruik van Agile en Scrum als nieuwe tools in de gereedschapskist van de moderne marketingprofessional.

PE punten
10 PE punten copy

PE punten
Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze Workshop 10 PE punten.


Investering
De kosten voor deze Workshop bedragen voor Members: € 395 en voor Niet Members: € 595. Dit is inclusief lunch en het boek Scrum in actie.

NIMA biedt zijn members extra korting middels een Passe Partout. Met een Passe Partout van € 1.200 kun je een jaar lang zonder bijkomende kosten deelnemen aan NIMA Events. Leergangen, masterclasses, workshops of trainingen kunnen worden verrekend uit een Passe Partout, met uitzondering van premium leergangen en buitenlandse courses.

Wil je meer informatie over onze NIMA Memberships of passe partout? Neem dan contact met ons op via events(at)nima.nl of 020-5039300.

In samenwerking met:

Scrum company logo

Deze Workshop valt binnen het Passe Partout.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X