De workshop: een succesvolle  LinkedIn strategie is uitverkocht! Wil je een plek reserveren op de reservelijst? Stuur dan een mail naar events@nima.nl

De training: een succesvolle LinkedIn strategie wordt herhaald op 9 juni.

Het interactieve programma is volledig gericht op het effectief en professioneel gebruik van LinkedIn door marketing- en salesprofessionals. Deelnemers krijgen inzichten in zowel de gratis als betaalde functionaliteit en de diverse toepassingsmogelijkheden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • LinkedIn, feiten en cijfers in relatie tot toepassing vanuit marketing en sales
  • De kracht van het individuele profiel, de medewerker als online ambassadeur
  • Hoe kunnen uw salescollega’s gebruik maken van LinkedIn voor Social Selling
  • De toepassing van het bedrijfsprofiel; leer alles over organisch en gesponsorde updates en doelgroepbepaling
  • LinkedIn Groups, wanneer en hoe heeft een LinkedIn community waarde voor uw organisatie?
  • Succesvolle interne en externe contenstrategie; hoe verhoogt u het bereik met behulp van strategisch inzicht en uw medewerkers?

Vorm:
Interactieve presentatie met voorbeelden van succesvolle organisaties en ruimte voor de inbreng van vragen en casussen van deelnemers. Deelnemers dienen zelf de beschikking te hebben over een laptop (bij voorkeur geen tablet).

Voor wie?
Deze sessie is bedoeld voor marketing-, communicatie en/of salesprofessionals die voor henzelf en organisatie meer uit LinkedIn willen halen. Bij voorkeur zijn deelnemers medebeheerder van het bedrijfsprofiel. Deelnemers ontvangen ideeën over het opstellen van een LinkedIn strategie voor de organisatie of kunnen een bestaande strategie toetsen.

PE punten
Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze workshop 6 PE punten.

Investering
De deelnamekosten voor deze Workshop bedragen voor  Members € 395 voor niet Members € 595. Ben je (nog) geen NIMA Member, maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan contact  op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt in het NIMA Passe Partout.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X