Op woensdag 29 maart organiseert NIMA Young Professionals een netwerkavond in bar Razmataz in Amsterdam. Een avond met dilemma’s, keuzes, prikkelende vragen en genoeg gesprekstof. De bar zorgt voor drankjes, wij zorgen voor een leuk programma en jij leert in korte tijd vakgenoten van jouw leeftijd kennen. 

Ben jij tussen de 25-35 jaar? En wil jij in contact komen met leeftijdsgenoten die net als jij in het vak marketing of communicatie actief zijn? Heb je behoefte om kennis uit te wisselen? Wil je je netwerk graag vergroten? Lijkt het je leuk om jouw ervaringen te delen met anderen? Wil je horen hoe zij vergelijkbare uitdagingen aanpakken, zoals salarisverhoging vragen, omgaan met hindernissen op de werkvloer of het overtuigen van de directie van jouw idee?

Dan wil jij de eerste editie van Young Profs Meet Up niet missen!

Programma
19:15 uur inloop
19:30 uur welkomstwoord en start programma. Ronde 1 en ronde 2.
20:15 uur pauze
20:30 uur vervolg programma. Ronde 3.
21:00 uur einde programma
21:00-22:00 uur nazit/borrel

Je ontvangt een welkomstdrankje van NIMA, daarna zijn drankjes op eigen kosten. Om het programma zo goed mogelijk in te richten op de grootte van de groep, willen we je vragen om je (kosteloos) aan te melden.

Achtergrond
Het bestuur van NIMA Young Professionals organiseert Top Marketing Tours om een kijkje te krijgen in de marketingkeuken van een bedrijf, en Young Marketing Classes om te werken aan kennis en vaardigheden. De Young Profs Meet Ups zijn een aanvulling op het huidige programma, om tegemoet te komen aan de wens van young professionals om elkaar op een laagdrempelige manier vaker te ontmoeten.

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X