Innovatie maakt het verschil tussen leiders en volgers. Het is Eneco gelukt om, in een markt waar prijsvergelijking en switchgedrag de norm lijkt, relevant te worden.

Door onvoorwaardelijk te kiezen voor duurzaamheid en krachtige proposities als HollandseWind en Toon® heeft Eneco als enige grote speler in de energiemarkt een heldere positionering weten te koppelen aan werkelijk gemak en een emotionele binding met haar klant. Erik van Engelen neemt je mee in de journey die Eneco en hijzelf gemaakt hebben en blikt vooruit op de weg die nog te gaan is.

Spreker
Erik van Engelen is een marketeer met lef. Niet voor niets won hij de titel Marketeer of the Year in 2015. Uit het juryrapport: ‘Erik gooide het roer radicaal om binnen Eneco en legde de kiem voor het huidige succes.’ Erik vertelt graag en boeiend over de uitdagingen waar hij en zijn team voor staan en de marketinglessen die zij hebben geleerd.

Programma
16.30 uur Inloop
17.00 uur Welkomstwoord Niel Pepers (Voorzitter NIMA Regio Zuidwest)
17.05 uur Presentatie door Erik van Engelen (Directeur Consumenten Eneco)
17.50 uur Borrel
19.00 uur Afsluiting
19.30 uur Einde

Meld je nu aan!
Deelname is gratis voor NIMA Members!
Wil je een introducé meenemen, een niet-lid dat graag kennis maakt met NIMA en onze activiteiten? Laat het ons weten via events(at)nima.nl (naam en mailadres van je introducé), dan zetten we die persoon ook (eenmalig) kosteloos op de gastenlijst!

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X