B2B x Young Professionals: Roundtable Business-to-Business marketing

Verbinden en groeien: B2B marketing roundtable voor alle niveaus

B2B x Young Professionals: Roundtable Business-to-Business marketing

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 50,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 75,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Gratis toegankelijk voor NIMA leden met een Young Professionals lidmaatschap.

Word lid en bespaar op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap in combinatie met het Young Professionals lidmaatschap kun je naar gave evenementen.
Bekijk al onze lidmaatschapsopties of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 29-05-24

Mindspace Dam
Nieuwezijds Voorburgwal 162, 1012 SJ Amsterdam

29-05-24
18:30 - 21:00

Ben je een young professional óf een doorgewinterde business-to-business marketeer die graag zijn kennis en ervaring wilt delen? Op 29 mei organiseren de communities business-to-business en Young Professionals een gezamenlijke roundtable sessie om met elkaar te groeien in b2b marketing.
 
Tijdens de sessie duiken we in vier verschillende thema’s die spelen bij de b2b marketeer. Onder leiding van een ervaren gespreksleider gaan we samen met elkaar discussiëren, leren van elkaar en te netwerken. 
 
Wat kun je verwachten?
Tijdens het evenement zullen vier belangrijke thema's centraal staan:
 
 1. Marketing en sales alignment: Als b2b marketeer ben je voor jouw succes grotendeels afhankelijk van je sales collega’s. Hoe werk je toe naar een optimale samenwerking tussen marketing en sales?
   
 2. Carrièrepad: Hoe kan je als (beginnend) b2b marketeer jouw carrièrepad uitstippelen? Of hoe heb je als ervaren marketeer jouw carrièrepad ervaren? 
   
 3. Marketingkennis: Tijdens dit onderdeel gaan we in gesprek over het opzetten van een succesvolle b2b marketing strategie. Wat zijn de best-practices en valkuilen?
   
 4. Gespreksonderwerpen uit de survey: Uit een vooraf gedeelde survey gaan we met elkaar in gesprek over hot-topics die leven bij de deelnemers.  
 
Waarom deelnemen?
 • Kennisdeling: Ontmoet gelijkgestemde professionals en deel waardevolle inzichten en best practices.
   
 • Netwerkmogelijkheden: Breid je professionele netwerk uit en leg contacten met andere marketeers in het vakgebied.
   
 • Persoonlijke Ontwikkeling: Verrijk je kennis en vaardigheden door deel te nemen aan boeiende discussies en interactieve sessies.
 
Reserveer je plek!
Lijkt het jou inspirerend om deel te nemen aan deze roundtable? Meld je nu aan! Vanwege een beperkt aantal plekken ontvang je na aanmelden een definitieve bevestiging voor de sessie. De inloop start om 18:00 incl. eten. De roundtable zal om 18:30 van start gaan.