Career Booster event

ChatGPT - De Kracht van AI in Marketing

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 99,00 (excl. btw)

.
Exclusief toegankelijk voor deelnemers aan het Career Booster programma

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

We hebben iets speciaals in petto voor de deelnemers van ons Career Booster programma! We organiseren een inspirerende bijeenkomst met als onderwerp AI en ChatGPT.
 
Het is een zekerheid dat Artificial Intelligence (AI) een enorme invloed zal hebben op de manier waarop we werken. De snelheid en de impact van deze veranderingen zijn van cruciaal belang, zowel op persoonlijk niveau als binnen organisaties. Het vermogen om mee te evolueren en technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, is wat het verschil zal maken tussen succes en mislukking. Dus, zorg ervoor dat je klaar bent om deze spannende nieuwe wereld te omarmen, zowel voor jezelf als voor de organisatie waar je deel van uitmaakt.
 
Het is daarom belangrijk om te begrijpen wat AI precies inhoudt en welke toepassingen er zijn. Jasper Schelling en Wilco Verdoold nemen je tijdens deze bijeenkomst mee om de basisprincipes van AI te ontdekken en bieden je ook praktische handvatten om ChatGPT in te zetten binnen jouw marketingstrategieën. Ontdek hoe je AI optimaal kunt benutten en vergaar waardevolle kennis om je marketinginspanningen te versterken.
 
 
Programma
16.00 uur | Opening door NIMA
16.05 uur | De basisprincipes van AI (Wilco Verdoold)
17.00 uur | Korte pauze
17.10 uur | Praktische handvatten voor ChatGPT (Jasper Schelling)
18.00 uur | Einde programma