Experience Marketing: Van getto naar gers!

Ontdek de opmerkelijke transformatie van deze wijk en de reden waarom het nu op ieders reislijst staat.

INVESTERING

NIMA Member € 199,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 219,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

Op Woensdag 19 april 2023 neemt NIMA Experience jullie mee op een verrassende inspiratie middag in het Oude Westen van Rotterdam, rondom de West-Kruiskade 
Van huur trouwjurken, pruik culturen, wereldkampioen Kickboxen en Power vrouwen die de buurt op sleepptouw nemen. Van stadsinnovators tot ex boefjes, van Bram Ladage tot exotische love potion. Van buurtcommunicatie tot zelfregulering Rotterdam op zijn krachtigst en dat allemaal met wat Heilige Boontjes erbij, waar Rodney van den Hengel met een pittig stukje confrontainment je vermaakt en informeert.
 
Hoe is het dat een wijk waar je 20 jaar geleden in de avond niet durfde te lopen nu een aanrader is in allerlei reisgidsen? Ga deze transformatie met ons beleven!
 
Thematiek: transformatie, herpositionering, (re-)branding, doelgroepen en hun behoeften, merkcommunicatie, merkactivatie. 
 
12.00 – 13.00  | Ontvangst en lunch inclusief voorstelrondje Kade
13.00 – 16.00  | Inspiratie tour in groepjes met 2 sprekers per groep
16.00 – 17.00  | Rodney van den Hengel (Heilige Boontjes)plenair
17.00 – 18.00  | Evaluatie inclusief drankje.
 
Ruud Tompot:
Voor al die marketeers op leeftijd, nog niet zo oud als ik, maar toch zij die nog schichtig achter zich keken als ze over de Kruiskade in Rotterdam rondliepen, of het niet wisten wat voor een getto ze in waren beland het volgende:
 
Leuk als jullie met Stadsbemoeial Leon Keekstra en mij, Ruud Tompot, op pad gaan langs de spelonken van Chinatown, het Oude Westen. De plek waar 120 nationaliteiten te vinden zijn op 3 km2, de plek waar Rotterdam inmiddels trots op is, vol kunst, cultuur en innovatie, maar nog wel steeds met dubbel geparkeerde auto’s, dat dan weer wel.
 
Leon en ik nemen je mee in 2 of 3 groepjes en laten je niet alleen culinair het lekkerste van de Kruiskade proeven maar ook de spelonken waar bijzondere ontmoetingen plaats vinden met mensen die dit gedeelte van de stad aanzien hebben gegeven. Van Krachtvrouwen, tot Kick Box shelters, van Chinese Captains of Industry tot Rotterdamse horeca ondernemers die het aandurfde.
 
Durven jullie het ook aan?