Financial Services: inspiratiesessie reputatiemanagement

Strategieën en successen: navigeren door het reputatielandschap van morgen

Financial Services: inspiratiesessie reputatiemanagement

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 99,00 (excl. btw)

.
Nog geen NIMA lid? Neem 1x kosteloos deel door deze code te gebruiken: ONTDEKNIMA

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief voor NIMA-leden. Word member en kom naar dit event! Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 19-06-24

NIMA
Diemerhof 42, 1112 XN Diemen

19-06-24
10:00 - 12:00

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van reputatiemanagement? Ontdek hoe de 30 grootste bedrijven in Nederland hun reputatie beschermen en verbeteren na uitdagende jaren. Leer meer over de cruciale thema's die essentieel zijn voor succes in 2024.
 
Tijdens onze Nima Financial Services inspiratiesessie op 19 juni zal Nadine Kleeven, Director bij The RepTrak Company, recente trends en uitdagingen in kaart brengen. Ze bespreekt de impact daarvan op het huidige reputatielandschap in Nederland. Speciale aandacht gaat uit naar belangrijke strategieën voor de toekomst, met een specifieke focus op financiële dienstverleners. Bovendien zal John-Paul Schuirink, Director Global Communications bij Koninklijke FrieslandCampina, waardevolle inzichten delen aan de hand van een inspirerend praktijkvoorbeeld. Hij belicht de toepassing van reputatiemanagement binnen de zuivelonderneming.
 
Bereid je voor op een boeiende verkenning van strategieën en inzichten die cruciaal zijn voor de reputatie van bedrijven op weg naar duurzaam succes in 2024 en daarna.
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.