Het bouwen van een succesvol marketingteam als ervaren eindverantwoordelijke

In slechts één dagsessie een route met stappen om te komen tot jouw (succesvolle) schaalbare marketingteam

INVESTERING

NIMA Member € 400,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 500,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word lid en bespaar 20% op deze training! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Leon Jansen

BESCHIKBARE DATA

Als ervaren marketing (eind)verantwoordelijke ben je iedere dag bezig om te kijken hoe je het meeste uit je team kunt halen. Probeer je tijd te vinden om vooruit te kijken. Je past je aan aan de groei of je hebt te dealen met (zware) reorganisaties. Dat is niet makkelijk. Er komen veel facetten bij kijken en je tijd is schaars. Als ervaren manager marketing kon je tot nu toe nergens terecht om inzicht te krijgen en kennis op te doen over hoe je dit kunt aanpakken en wat er bij komt kijken. Er zijn geen platformen waarop je je vraag kunt stellen bij collega-eindverantwoordelijken. Zeker bij reorganisaties – krimp of groei – speelt veel. Aan de hand van concrete vraagstukken van de deelnemers gaan we aan de slag. Deze sessie biedt NIMA met Leon Jansen aan, waarbij onder andere het Marketing Groei Model aan bod komt, maar vooral eigen vraagstukken en intervisie.

Marekting Groei Model.JPG

Programma

Tijdens de dag wordt kort stilgestaan bij wat er komt kijken bij het opbouwen van schaalbare marketing teams. Echter, het overgrote deel van de tijd wordt geïnvesteerd in concrete vraagstukken van de deelnemers. Op basis van opdrachten komen we tot kennisuitwisseling, delen van ervaringen en intervisie. Het gaat daarbij om vraagstukken op het gebied van uitbreiding, krimp of aanpassing van de marketingorganisatie binnen een gegeven kader. Uiteraard zijn de vraagstukken die gedeeld worden vertrouwelijk, alsmede de oplossingen die geboden worden. Naast inhoud, breid je je netwerk uit met een aantal sterke connecties.

Voor wie is deze workshop?

Ervaren managers Marketing die teams van 10+ aansturen, veelal in wat grotere, groeiende of krimpende organisatie én die graag willen leren van collega’s. Maar zelf ook bereid zijn hun jarenlange kennis en ervaring te delen om andere collega’s te helpen.