Masterclass: Businessplan op 1 A4

Bereik meer door minder te doen!

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 600,00 - (excl. btw)

Normaal tarief € 750,00 - (excl. btw)

Inclusief lunch, netwerkborrel en het boek 'Businessplan op 1 A4' van Marc van Eck RM t.w.v. €15,-!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Joost van Gelder

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 28-09-22

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam

28-09-22
09:30 - 17:00

Meer bereiken door minder te doen. Dát is het geheim van een goed plan. Met de OGSM-methode uit de bestseller 'Businessplan op 1 A4' word je gedwongen te kiezen en te werken vanuit één centrale gedachte die verwoord is in de objective.

Waarom deze masterclass?

Iedereen heeft plannen, zowel zakelijk als privé. Maar doordat veel plannen gewoonweg niet goed of concreet genoeg zijn en/of te weinig draagvlak hebben, realiseren we onze plannen vaker niet dan wel. Met deze masterclass leer je hoe je een (business)plan maakt dat wél werkt! Het is zelfs een plan op één A4 (ja, je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie. Het verbindt ambitieuze doelstellingen aan concrete activiteiten. De methodiek is wereldwijd bewezen effectief. Veel organisaties werken er al jarenlang mee, zoals NASA, Procter & Gamble en Coca-Cola. Aan de slag dus als je nog succesvoller wilt zijn!

Programma

Tijdens deze masterclass behandelen we de theorie én ga je zelf aan de slag. Je gaat je plan via strategieën uitwerken in concrete acties. Juist nu de wereld snéller verandert dan ooit, kan een scherp plan houvast bieden om razendsnel juiste keuzes te maken. Door het uitgekiende meetinstrument (OGSM) kan er (indien nodig) tussentijds worden bijgestuurd. Dus niet met oogkleppen op een plan uitvoeren, of lukraak alle kanten opschieten, maar gefocust doelen bereiken in een turbulente wereld.
 
De NIMA Masterclass Businessplan op 1 A4 vond ik een praktische en waardevolle workshop waarmee je plannen doel- en resultaatgericht in de organisatie kunt neerzetten. De spreker geeft de workshop op een enthousiaste wijze en gaat uitstekend in op persoonlijke behoeften van de deelnemers – Klaas Michelsen SDP SMP, Wuestman

Voor wie is deze class bedoeld?

Deze masterclass is uitermate geschikt voor brand- en marketingmanagers en (marketing)directeuren.