Masterclass: Content & AI in one day

Boost je Contentmarketing met AI: Ontdek, beoordeel en creëer

Masterclass: Content & AI in one day

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 700,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 875,00 (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit. Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 20-06-24

Tower 42
Diemerhof 42, 1112 XN Diemen

20-06-24
09:30 - 17:00

Tijdens de masterclass krijg je inzicht in verschillende types Artificial Intelligence om een contentmarketing strategie met AI te ontwikkelen. Je leert hoe je AI-modellen kunt beoordelen op kwaliteit en je krijgt handvatten voor het maken van een goede prompt om AI-tools goed te kunnen benutten.
 
Je contentstrategie ontwikkelen –  deel 1
Voor de ontwikkelingen van je contentstrategie nemen we je doelstelling en de klantreis van een buyer persona als uitgangspunt. Je krijgt te zien hoe je AI hiervoor kunt inzetten en met welke tools. Daarna krijg je inzicht de voorwaardenscheppende onderdelen van goede contentmarketing zoals je merk, huisstijl en je contentarchitectuur. Dit bereid je voor het verder ontwikkelen van je contentstrategie.
 
Je contentstrategie ontwikkelen –  deel 2
We behandelen we de meest in het oog springende contentformats om je content tot leven te brengen en gaan we uitgebreid in op de manier waarop je Artificial Intelligence hiervoor gebruikt. Je krijgt heel veel tools en mogelijkheden aangereikt voor tekst, beeld, spraak en video. Tot slot krijg je de belangrijkste contentmarketing tactieken van dit moment aangereikt om je concernstrategie te formuleren en de wijze waarop je artificial intelligence met elke tactiek kunt benutten. We laten SEO, Storytelling, Influencer Marketing en User Generated content tools zien.
 
AI praktijkcasus
Je hebt de hele dag inzicht gekregen in de mogelijkheden voor AI. Nu gaan we dit in de praktijk brengen. Neem je laptop mee en je krijgt een aantal specifieke praktijkopdrachten die je helpen alle inzichten toe te passen.

AANTAL PE-PUNTEN?
6 PE-punten