Masterclass: Karaktervol Positioneren

Benieuwd naar wat een karaktervolle positionering voor jouw merk kan doen?

INVESTERING

NIMA Member € 700,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 875,00 (excl. btw)

Inclusief lunch en het boek 'Karaktervol positioneren' van Marc van Eck RM t.w.v. €34,50!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Randy van Essen

BESCHIKBARE DATA

Mis deze class niet!
 
Het is bekend dat de sterke merken zich van de markt onderscheiden door hun herkenbare merkpersoonlijkheid. Toch slagen er nog maar weinig merken in een authentieke, relevante en bovenal onderscheidende merkpersoonlijkheid te communiceren. 
 
Een sterk merk bezit niet alleen functionele kenmerken, maar ook emotionele. Om het functionele niveau te kunnen overstijgen hebben deze merken een merkpersoonlijkheid gebaseerd op een archetype, een oerkarakter. Door een merk duidelijk te positioneren vanuit één karakter versterk je de herkenbaarheid van en het vertrouwen in het merk, omdat mensen er onbewust mee bekend zijn.
 
Benieuwd naar wat een karaktervolle positionering voor jouw merk kan doen? In samenwerking met NIMA organiseert New Growth Strategies een Masterclass Positioneren. In deze Masterclass worden niet alleen de geheimen van het karaktervol positioneren van merken uit de doeken gedaan, maar ook hoe je het merk vervolgens op een niet-kopieerbare manier kan activeren.
 
'Goede inhoud en fijne spreker met veel energie en interactie. Hij bood veel ruimte voor het inbrengen van eigen casussen en je gaat ook zelf aan de slag.' – Abigail Jessurun, Uniserver Internet BV
 
Zie onderstaand de film met wat je kunt verwachten:
 

AANTAL PE-PUNTEN?
6 PE-punten