Masterclass: Verhoog je Conversie met Neuromarketing

Je brein bewust en onbewust sturen naar gewenst gedrag en verhoog je conversie!

INVESTERING

NIMA Member € 400,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 500,00 (excl. btw)

Inclusief lunch
Plek voor maximaal 12 deelnemer dus schrijf je snel in!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 105 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Martin van Kranenburg

BESCHIKBARE DATA

Leer hoe je met neuromarketing bewust het (on)bewuste brein kan sturen naar gewenst gedrag. Verbeter daarmee je campagnes en verhoog de conversie van je website. Verhoog de open ratio van je nieuwsbrieven. Kortom, trek met directe toepassingen morgen al meer juiste leads naar je toe!
 
Aandacht is het nieuwe goud in marketingland. Dat is bij veel marketeers al bekend. In de steeds groeiende informatiestroom kun je met kennis over de werking van het brein tot de essentie komen. Relevant blijven. Deze kennis is een tegenwoordig een vaardigheid die niet mag ontbreken bij iedere ondernemer, marketeer en communicatieprofessional. Hoe pak je de aandacht? Hoe houd je de aandacht vast? En hoe stuur je de aandacht naar gewenst gedrag.
 

Dit ga je leren

Tijdens deze NIMA Masterclass Verhoog je Conversie met Neuromarketing ga je aan de slag met bewezen psychologische principes. Wat motiveert je bezoekers? Wat en hoe nemen ze waar? Hoe nemen ze beslissingen? En wat is de invloed van tekst en design op je conversie? Hoe pas je online persuasion toe? Daarmee verleid je het onbewuste brein om het bewuste brein te laten beslissen.
 
Je leert hoe je betere websites, e-mails, social posts en landingspagina's ontwerpt volgens een gestructureerde aanpak. Succes verzekerd! Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden neemt Martin van Kranenburg je stap voor stap mee hoe je met neuromarketing jouw conversie verhoogt.
 
In een dagdeel van 09:30 – 13:00 uur ontdek je hoe je de kennis van experts als Kahneman, Cialdini, Vögele en BJ Fogg concreet kan inzetten voor je eigen communicatie. Op die manier dat je je conversie en omzet vergroot.
 

Wat levert de NIMA Masterclass Verhoog je Conversie met Neuromarketing je op?

Na het volgen van deze NIMA Masterclass heb je geleerd de juiste dialogen, op het juiste moment, voor het juiste segment uit te werken in alle stappen van de klantreis. Door de verleidingsprincipes van Cialdini concreet toe te passen in tekst, design en video heb je tools om direct het (on)bewuste brein aan te zetten tot actie.
 

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Voor marketing- en communicatieprofessionals met ambitie om nog beter bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen. Ben je bezig met conversie optimalisatie en/of usability van je website of ben je van plan dat te gaan doen? Dan is deze NIMA Masterclass Verhoog je Conversie met Neuromarketing een must!

AANTAL PE-PUNTEN?
3 PE-punten