MEC: Intervisie bij Koninklijke Auping

Hoe kan je vanuit merk en missie relevant blijven in een uitdagend speelveld?

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 95,00 (excl. btw)

Kosteloos voor MEC-leden.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Ine Stultjens

BESCHIKBARE DATA

Koninklijke Auping is de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland. Het begon 125 jaar geleden in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij, gevolgd door bedtextiel, kasten en accessoires.
 
Voor deze MEC-meeting ben je te gast bij Ine Stultjens, head of marketing & communication bij Koninklijke Auping. Ine neemt je mee in het verhaal van Auping en daar hoort uiteraard een rondleiding door de duurzame bedden- en matrassenfabriek bij. Want bij dit Nederlandse familiebedrijf is alles gericht is op het brengen van rust. Zowel voor mensen, als voor de planeet. Daarna deelt ze haar dilemma over hoe je vanuit merk en missie relevant blijft in een uitdagend speelveld. In intervisievorm ga jij je buigen over het dilemma van Auping. 
 
De sessie wordt afgesloten met een borrel en maaltijd. Kortom, We kijken uit naar een bezoek aan deze prachtige organisatie en beloven dat het zeker geen slaapverwekkend verhaal is.
 
Datum:          13 september 2022
Waar:             Maagdenburgstraat 26, 7421 ZC Deventer 
Tijd:                15.00 – 20.00 uur
Kosten:         € 95 (kosteloos voor MEC leden)
 
*MEC-meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben tot doel om in de aangename kring van vakprofessionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vakprofessionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door NIMA.