MEC: intervisie bij NS

Transitie naar een Duurzame Mobiliteitsaanbieder: De Toekomst van NS

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 99,00 (excl. btw)

.
Kosteloos voor MEC-leden, CMO's van TMC-leden en RM titelhouders.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

Voor deze MEC-bijeenkomst zijn we te gast bij Annemarie Joosen, de Cluster Lead (CPO/CMO) bij de Nederlandse Spoorwegen (NS). Tijdens deze interactieve sessie buigen we ons samen over het vraagstuk: "Hoe kan de NS zich ontwikkelen van een traditioneel treinbedrijf naar een breed georiënteerde mobiliteitsaanbieder, en op die manier haar missie waarmaken om Nederland duurzaam bereikbaar te maken voor iedereen?". Hoewel de treinen de levensader vormen van de NS, is het noodzakelijk om de horizon te verbreden en te kijken naar meer dan alleen de rails.
 
Tijdens deze sessie duiken we, in intervisievorm, in de uitdagingen en kansen van de NS. Een unieke kans om samen met vakgenoten (CMO’s) onze creativiteit en expertise in te zetten en een diepgaand inzicht te krijgen in de dynamische wereld van mobiliteit. Laten we onze ‘vaktanden’ zetten in dit intrigerende dilemma dat van cruciaal belang is voor de toekomst van duurzame mobiliteit in Nederland.
 
Programma:
15.30 uur | Ontvangst met koffie en thee
15.45 uur | Opening en voorstelronde
16.00 uur | Het vraagstuk, gepresenteerd door Annemarie Joosen, met inzicht in de context en de ambities van NS
16.50 uur | Intervisie
18.30 uur | Afronding met een gezellig diner in een sfeervol restaurant in de buurt
 
 
*MEC meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben als doel om in de aangename kring van vak professionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vak professionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door NIMA.