MEC-Special: Koninklijk Theater Carré

Carré in transitie: uitdagingen in een veranderende markt.

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 99,00 (excl. btw)

.
Kosteloos voor MEC-leden, CMO's van TMC-leden en RM titelhouders.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze Lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

Let op! Hebben we geen tijdige afmelding van je ontvangen, dan brengen we € 50 excl btw. in rekening.

BESCHIKBARE DATA

Op 12 september as zijn we te gast bij Koninklijk Theater Carré voor een MEC-special. Bij een MEC-special denken we, in intervisievorm, mee met een maatschappelijke of culturele organisatie over een actueel dilemma. Niels Cuijpers, manager marketing & communicatie, Heleen Leushuis, manager sales & partnerships en Harriëtte Loeffen, directeur Carré Fonds, nemen ons die middag mee in de uitdagingen van Carré in een veranderende markt: Carré positioneert zich als een ‘theater voor iedereen’ met kwalitatief hoogstaand amusement. De uitdaging: hoe is deze positionering te vertalen in een passend, actueel, onderscheidend aanbod in de competitieve sponsormarkt en voor welke partners en thema’s dit passend zou zijn. 
 
Carré ontvangt ons graag in hun prachtige theater aan de Amstel. De intervisie sessie zal voorafgegaan worden door een rondleiding door het historische pand, om alvast wat inspiratie op te doen. Na de sessie kunnen we napraten tijdens het diner, waarna we aansluitend mogen genieten van de voorstelling ‘het Grootste Zwanenmeer ter Wereld’.
 
Programma:
15.00 uur | Ontvangst en rondleiding
16.00 uur | Start sessie
18.30 uur | Einde, aansluitend diner & voorstelling
20.00 uur | Aanvang voorstelling Het Grootste Zwanenmeer ter Wereld
21.00 uur | Pauze en drankje
22.15 uur | Einde voorstelling
 
Let op: We kunnen met maximaal 20 mensen deelnemen, dus geef je snel op!
 
*MEC meetings zijn bedoeld voor professionals eindverantwoordelijk voor organisatie, merk, marketing en communicatie in middelgrote tot grote organisaties. Ze hebben als doel om in de aangename kring van vak professionals kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen en zo bij te dragen aan het vak en de groei van de vak professionals. Deelname alleen na opgave én bevestiging door NIMA.