NEXT: leiderschap & diversiteit

Voor NIMA Register Marketeers en Executives van de NIMA Top Marketing Club

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Deelname aan dit evenement is inbegrepen in de netwerkbijdrage van NIMA Register Marketeers en Executives van de NIMA Top Marketing Club.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Ben je geen Register Marketeer of executive en lid van de Top Marketing Club dan is het helaas niet mogelijk om aan deze sessie deel te nemen. Ben je CMO/CEO en wil je een keer aansluiten? Neem dan contact met ons op via members@nima.nl voor de mogelijkheden.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Karim Amghar Joris Merks – Benjaminsen

BESCHIKBARE DATA

Diversiteit in organisaties neemt in rap tempo toe. We bevinden ons nu met 5 generaties op de werkvloer. De jongste Generatie Z verschijnt op de werkvloer en de laatste Babyboomers zwaaien af. Deze generatie- en diversiteitsmix zorgt voor uitdagingen en kansen. Van een andere visie op werk tot een andere kijk naar vraagstukken en het oplossen van problemen.

Wij nodigen NIMA Register Marketeers en Executives van de NIMA Top Marketing Club van harte uit om op donderdag 13 april aan te sluiten bij deze NEXT-sessie over leiderschap en diversiteit. Waarbij we je willen inspireren en activeren: van inzichten uit Gen-Z tot hoe diversiteit en inclusie impact maakt vanuit mens- en economisch perspectief. Hoe je een team creëert dat samen het beste werk levert, voor henzelf en voor de organisatie en waarbij iedereen een kans heeft om succesvol te zijn. Kortom, relevante thematiek om met elkaar over in gesprek te gaan gecombineerd met inspirerende sprekers. We sluiten af met een netwerkdiner.

We gaan het niet alleen over verschillen én verschillende generaties hebben, nee we gaan ook met alle generaties in gesprek en op zoek naar wat common ground is. Dit doen we met diverse interactieve onderdelen gedurende het gehele programma. 

 
Programma 
15.30 uur: ontvangst  
15.45 uur: aftrap NEXT leiderschap & diversiteit
16:00 uur: Karim Amghar 
17:00 uur: Joris Merks-Benjaminsen
18.00 uur: korte pauze
18.15 uur: KEN je GEN-(Z) – quiz & in gesprek met, door Just Another Network 
19.00 uur: netwerkdiner 
20:00 uur: einde programma 
 
Sprekers 
Karim Amghar is schrijver voor o.a. de NRC, auteur, programma/documentaire maker, televisiepresentator, onderwijsprofessional en docent op het MBO en HBO. Voor de NTR presenteert hij verschillende programma’s en maakt hij documentaires over de onderwerpen waar hij een expertise in heeft. In 2019 en 2020 presenteerde en maakte Amghar de vierdelige serie: Karim Pakt Zijn Kans over kansenongelijkheid in het onderwijs. In 2021 en 2022 presenteerde hij verschillende programma’s voor o.a. de NTR, waaronder Het Verhaal Van Abdelkrim, Het M Woord, Karims Offer en een vierdelige serie over spiritualiteit, diversiteit en verbinding in de Nederlandse samenleving.
 
Joris Merks-Benjaminsen werkte 12 jaar bij Google, waarvan 6 jaar als één van de hoogst scorende managers. Dit presteerde hij als remote manager, van een team verspreid over heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij trainde vele collega-managers en speelde een leidende rol met betrekking tot Google’s initiatieven op het gebied van Diversity, Equity & Inclusion. Joris heeft een zwarte band in judo en aikido en is voormalig Europees kampioen in Braziliaanse Jiu-Jitsu.
 
Just Another Network is ontstaan ​​uit de jongerencultuur. Creators en social media experts die via alle relevante social kanalen letterlijk 24/7 in contact staan ​​met jongeren en jongvolwassenen vormen het hart van deze organisatie. Naast digitale platformen zoals RUMAGSoWhat! en Complex (NL) is er veel aandacht voor nieuws en journalistiek binnen het bedrijf.  Zo lanceerden ze recentelijk een eigen nieuwstitel genaamd nieuwskamer en leiden ze de toekomstige generatie nieuws- en opiniemakers op.

AANTAL PE-PUNTEN?
2 PE-punten

Geldt alleen voor:
Register Marketeers