NIEUW Masterclass: Employer Marketing

Een geïntegreerde visie op werkgeversmarketing van employer branding tot job advertising, van marketing tot de recruitment operatie.

NIEUW Masterclass: Employer Marketing

Eerstvolgende beschikbare data

INVESTERING

NIMA Member € 700,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 875,00 (excl. btw)

De training is inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Mark Schoones

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 05-06-24

Tower 42
Diemerhof 42, Diemen

05-06-24
09:30 - 17:00

Masterclass Full Service Talent Marketing: Transformeer Jouw Werkgeversmarketing

 

Full Service Talent Marketing biedt een geïntegreerde benadering van werkgeversmarketing, waarbij alles samenkomt van employer branding tot job advertising en van marketing tot recruitment operaties.

 

In deze masterclass leer je hoe je de traditionele werkgeversmarketing kunt vernieuwen en aanpassen aan de moderne eisen.

 

Programma

 

De masterclass behandelt verschillende essentiële onderdelen:

 

  • Inleiding tot Full Service Talent Marketing: Ontdek onze unieke aanpak en hoe deze de traditionele werkgeversmarketing transformeert.
  • Employer Branding Strategieën: Effectieve methoden om een aantrekkelijke werkgeversidentiteit op te bouwen en te communiceren.
  • Innovatieve Job Advertising Technieken: Optimaliseer je vacatureadvertenties om de juiste talenten aan te trekken.
  • Data-gedreven Recruitment: Gebruik data-analyse om je recruitmentprocessen te versterken.
  • Integratie van Marketing en Recruitment: Creëer een effectieve samenwerking tussen deze twee domeinen voor maximale impact.

Wat Bereik je met deze Masterclass?

 

Je verwerft diepgaande kennis en praktische vaardigheden om jouw werkgeversmerk te versterken en een efficiënte recruitmentstrategie op te zetten. Ook leer je hoe je data kunt gebruiken om je aanpak te verfijnen en te optimaliseren.

 

Deze masterclass is bijzonder waardevol voor professionals in marketing en HR, zoals werkgeversmerkmanagers, recruitment marketeers, HR-managers, en iedereen die geïnteresseerd is in het snijvlak van marketing en recruitment. Hoewel iedereen die geïnteresseerd is welkom is, richt de masterclass zich voornamelijk op deelnemers met een basiskennis in marketing en/of HR.

 

De training is op NIMA B niveau, wat betekent dat de masterclass geschikt is voor professionals die al enige ervaring hebben op het gebied van marketing en HR, en die hun kennis en vaardigheden verder willen verdiepen.