22/06
NIEUW! Workshop: Facebook & Instagram advertising voor beginners

NIEUW! Workshop: Facebook & Instagram advertising voor beginners

Leg in 1 dag de basis om te adverteren op Facebook en Instagram.

22 juni 2022
09:30 - 17:00

NIMA Amsterdam
Hogehilweg 16, 1101 CD Amsterdam

Classes & Events > NIEUW! Workshop: Facebook & Instagram advertising voor beginners

INVESTERING

NIMA Member € 560, - (excl. btw)
Normaal tarief € 700, - (excl. btw)

Inclusief lunch en netwerkborrel

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar 20% op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

ORGANISATOR

NIMA

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT Schrijf me in

Het adverteren op social media zoals Facebook en Instagram zijn een effectieve manier om zeer gericht personen te bereiken. Zowel voor het bereiken van personen die nog onbekend zijn met je organisatie als personen die al actieve interesse hebben getoond, bieden de platformen verschillende mogelijkheden. Maar hoe werkt het adverteren op Facebook en Instagram nu precies? Hoe kun je met impact adverteren op een eenvoudige manier? Deze intensieve workshop leert je stapsgewijs om zelfstandig je eerste advertentiecampagnes op te zetten.

Programma

De mogelijkheden om te adverteren op Facebook en Instagram zijn zeer uiteenlopend en geavanceerd. Tijdens deze workshop maak je stapsgewijs kennis met de basismogelijkheden om op deze kanalen resultaten te behalen met advertentiecampagnes. Je leert tijdens deze workshop het opzetten van een eigen advertentiecampagne op Instagram en/of Facebook, een aantal basis doelgroep instellingen, de belangrijkste advertentievormen en de afrekenmodellen, budget en planning voor je campagne.

Deze workshop omvat:

  • Een interactieve presentatie door de trainer met ruimte voor het delen van eigen ervaringen en vraagstukken; 
  • Verschillende werkopdrachten die deelnemers laten kennismaken met de basis van het adverteren.  

Voor deelname aan deze workshop is gebruik van een eigen laptop noodzakelijk in verband met diverse werkopdrachten tijdens de workshop. Ook is toegang tot een Facebook-advertentieaccount verplicht benodigd om mee te doen tijdens de werkopdrachten

Wat levert deze workshop je op?

Het volgen van deze intensieve workshop zorgt ervoor dat je de basiskennis en vaardigheden ontwikkeld om straks zelfstandig aan de slag te kunnen met het adverteren op Facebook en Instagram. Als deelnemer weet je na het volgen van deze workshop hoe je zelfstandig een eenvoudige advertentiecampagne opzet, welke basisinstellingen van belang zijn en heb je voldoende kennis om de effecten van jouw campagnes meetbaar en inzichtelijk maken.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals die geen of zeer beperkte ervaring hebben met het adverteren op Facebook en Instagram.