NIMA A Marketing Essentials

In een avond de essentie van NIMA A Marketing

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Gratis

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word lid en bespaar 20% op deze training! Met bijvoorbeeld ons Blue lidmaatschap van € 99 heb je je investering er al meteen uit.
Bekijk al onze lidmaatschappen of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy

SPREKERS VOOR DIT EVENT

Jan Verkerke

BESCHIKBARE DATA

Overweeg jij om jezelf verder te ontwikkelen op marketinggebied met een NIMA A Marketingopleiding? NIMA A Marketing Essentials is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de operationele aspecten van marketing. In deze korte en intensieve training krijg je een helder en gestructureerd overzicht van het marketingvak. NIMA verzorgt NIMA A Marketing Essentials in samenwerking met ICM. En het goede nieuws is: Je kunt NIMA A in One Day gratis bijwonen!
 
In deze korte en intensieve training NIMA A Marketing Essentials krijg je in één dag een volledig overzicht van de NIMA A-marketingtheorie. Aan de hand van het theoretisch marketingplanningsproces uit de opleiding NIMA A Marketing lopen we met elkaar de diverse stappen door die de basis vormen voor de marketingaanpak voor jouw bedrijf of merk. Na afloop van de training weet je precies wat de basisprincipes van marketing inhouden en hoe deze principes jouw bedrijf of merk kunnen helpen. Deze korte, maar intensieve training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is daarom een prima voorbereiding op de volledige NIMA A Marketing opleiding, waarin we je helpen om jouw vraagstukken om te zetten in slim marketingbeleid.
 

Direct rendement

  • Je krijgt een handig overzicht van relevante marketingtheorieën en -modellen
  • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA A
  • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk
  • Je legt de basis voor verdere professionalisering als marketingspecialist
 

De trainer

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA A en B docent die al je vragen over de NIMA A-opleiding kan beantwoorden. 
 

Vervolgtraject

Wil je na afloop van deze training jouw cv versterken met het officiële NIMA A Marketing diploma? De opleiding NIMA A Marketing bij ICM staat bekend om de optimale voorbereiding op het NIMA A Marketing xamen met de hoogste slagingskans tot gevolg Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

AANTAL PE-PUNTEN?
0 PE-punten