NIMA A Online Marketing in One Day

Een kijkje in de keuken van NIMA A Online Marketing

NIMA A Online Marketing in One Day

INVESTERING

NIMA Member € 0,00 (excl. btw)

Normaal tarief € 0,00 (excl. btw)

Gratis bij te wonen

SPREKERS VOOR DIT EVENT

BESCHIKBARE DATA

schrijf me in voor 14-11-22

Geen file deze keer,
dit is een online event

14-11-22
16:00 - 19:00

schrijf me in voor 08-05-23

Geen file deze keer,
dit is een online event

08-05-23
16:00 - 19:00

Overweeg jij om jezelf verder te ontwikkelen op Online Marketinggebied met een NIMA A-opleiding? Dan is NIMA A Online Marketing in One Day, die online wordt verzorgd, is de ideale manier om beter inzicht te verkrijgen in de operationele aspecten van Online Marketing. In deze korte en intensieve training krijg je in één middag een helder en gestructureerd overzicht van Online Marketing en hoe jij hierin het verschil kan maken.  Het NIMA Diploma is veelgevraagd en vanuit het ministerie van OCW erkend op niveau (NLQF). NIMA verzorgt NIMA A Online Marketing in One Day in samenwerking met SRM. En het goede nieuws is: Je kunt dit gratis bijwonen!
 
In deze korte en intensieve training NIMA A Online Marketing in One Day krijg je in één middag een volledig overzicht van de NIMA A Online Marketing opleiding. Ook worden er handvaten en tips gegeven waarmee je al direct aan de slag kunt. Na afloop van de training weet je precies wat de basisprincipes van Online Marketing inhouden en hoe deze principes jouw organisatie of merk kunnen helpen. Deze korte, maar intensieve training roept vast en zeker ook nieuwe vragen op en is daarom een prima voorbereiding op de volledige NIMA A Online Marketing, waarin we je helpen om jouw vraagstukken om te zetten in slim Online Marketing beleid.
 

Direct rendement

 • Je krijgt een handig overzicht van relevante Online Marketingtheorieën en -modellen
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van NIMA A Online Marketing
 • Je maakt een eerste vertaalslag van de theorie naar jouw organisatie of merk
 • Je legt de basis voor verdere professionalisering als Online marketingspecialist
 

De trainer

De training wordt verzorgd door een zeer ervaren NIMA A, B en C-kerndocent William van Vessem, die al je vragen over de NIMA A-opleiding kan beantwoorden. William geeft al meer dan 30 jaar de diverse marketingopleidingen van SRM.
 

Het programma

In een middag lopen we alle stappen door die essentieel zijn om te komen tot een operationeel marketingplan. De volgende marketingaspecten komen aan bod:
 • Het marketingconcept
 • Interne en externe omgevingsfactoren
 • Consumentengedrag en koopgedrag
 • Marketingstrategie en marketingresultaten
 • Online marketing
 • Zoekmachinemarketing
 • Online advertising
 • Social media
 • E-mailmarketing
In deze training NIMA A Online Marketing in One Day worden in elk van de bovenstaande aspecten de bijbehorende marketingbegrippen en -modellen beknopt maar zeer helder behandeld. Er wordt aansluitend aandacht besteed aan de onderwerpen die door het NIMA zijn opgenomen in de exameneisen op NIMA A- Online Marketing niveau en die je wordt geacht de beheersen als je in aanmerking wilt komen voor het NIMA A-Online Marketing Diploma.
 

Vervolgtraject

Wil je na afloop van deze training jouw cv versterken met het officiële NIMA A-diploma? De opleiding NIMA A bij SRM staat garant voor optimale voorbereiding op het NIMA A-examen met de hoogste slagingskans tot gevolg Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

AANTAL PE-PUNTEN?
0 PE-punten

Geldt voor alle titels